Geef je interieur een metamorfose met een klein budget
Gepubliceerd op: 23 augustus 2022

Soms ben je gewoon toe aan iets nieuws. Een upgrade. Een metamorfose. Zeker op het gebied van interieur wordt er geregeld wat veranderd. Nodig om het wooncomfort te bevorderen, maar tegelijkertijd ook gewoon heel fijn om te doen. Veel van ons zien het als een hobby om het interieur telkens een tikkeltje te veranderen. Helaas kan dit wel een dure hobby zijn als je niet weet waar je op moet letten.

Is jouw interieur ook toe aan iets nieuws of voel je het simpelweg kriebelen om hier weer mee aan de slag te gaan? Maak dan gebruik van de volgende tips en ontdek hoe je een fantastische metamorfose uit kunt voeren met slechts een klein budget.

Haal de natuur in huis

Wil je het interieur sfeervoller maken? Dan haal je toch gewoon de natuur in huis? Dit hoeft helemaal niet veel te kosten! Je kunt het heel extreem aanpakken door echt natuurlijke producten uit het bos mee te nemen en deze in huis te stallen, maar de meeste mensen kiezen er toch voor om dit over een andere boeg te gooien. Bijvoorbeeld door houten decoraties of meubels van natuurlijke materialen aan te schaffen.

Wil je het klein houden en toch meer gezelligheid in de ruimte brengen? Dan is een bloemen bestellen een goed alternatief. Zo haal je direct meer kleur en natuur in huis, zonder dat dit al te veel geld hoeft te kosten. Maak het af met een sierlijke vaas en de sfeer is compleet.

Een nieuwe lik verf op de muren

Ben je echt op zoek naar een geheel andere uitstraling in huis? Dan kom je met een blik verf al een heel eind. Een geheel nieuwe kleur op de muren doet wonderen en laat het interieur er direct heel anders uitzien. Bovendien hoeft dit helemaal niet veel geld te kosten. Verf is in alle soorten, maten en bovenal prijzen verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel naar eigen wens en budget afstemmen.

Pimp oude meubels

Niet al te veel geld en je wil toch je gehele interieur omgooien? Geen probleem! Want met je oude meubels kan je al heel veel bereiken. Opschuren, lakken, allemaal dingen die gedaan kunnen worden om ze weer volledig op te pimpen. Heb je houten meubels? Dan kun je ze ook nog eens van een geheel andere kleur voorzien. Hierdoor lijken oude meubels weer als nieuw.

Je kunt er ook voor kiezen om de kringloop af te speuren naar kleine gelukjes. Oude meubels die niet meer zo in de woning gezet kunnen worden, maar waar wel echt nog wat van te maken is. Zo voeg je echt iets nieuws toe aan het interieur en kost het je verder vrij weinig.

Wist je dat vintage tegenwoordig ook nog eens heel hip is? Kom je dus een bijzonder vintage bijzettafeltje tegen? Dan kan je ook nog overwegen om deze in haar oude glorie te behouden. Zo geniet je van een fantastische pronkstuk binnen de ruimte. Zo gooi je gegarandeerd hoge ogen.

 
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

1 Reactie

  1. Emma

    Mijn vriend en ik hebben een ouder huis gekocht om op te knappen. We willen graag zelf de binnenkant aanpakken, voor de buitenkant willen we een vakkundig schildersbedrijf inschakelen. Ik vind het een leuk idee om de muren te verven en te werken met (geverfde) antieke meubels om het huis een interessante look te geven, bedankt voor de tip!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X