Select Page

Over Slim Huishouden

Over Slim Huishouden

Slim Huishouden is het online magazine over het dagelijkse leven waarin het huishouden centraal staat. Daarnaast schrijven we regelmatig over zaken die het leven leuker en makkelijker maken zoals lifestyle, gezin en geldzaken. De artikelen op Slim Huishouden zijn herkenbaar, geven informatie en bieden inspiratie. 

Wat wij vinden van het huishouden? Nou, soms leuk maar ook wel eens saai en vervelend, we hebben niet altijd zin of gaan juist flink aan de slag. Heb je zin om mee te doen? We hebben verschillende huishoudschema’s, handige tips en slimme trucs om je huishouden op rolletjes te laten lopen. Dit alles met een vleugje humor, relativering of met een spreekwoordelijke schop onder je kont 🙂

Onze onderwerpen

Het onderwerp waar we over schrijven is natuurlijk het huishouden. Maar ons huishouden omvat veel meer dan alleen opruimen en schoonmaken. De onderwerpen die onder meer aan bod komen zijn: geldzaken, gezin, timemanagement, foodies, DIY, groene vingers, gezond gewicht, vakantie, feestdagen etc. Ook besteden we aandacht aan leuke (web)shops en restaurants.

Wie zijn wij?

Het team achter Slim Huishouden bestaat uit een groepje vriendinnen. We wilden samen iets ondernemen en zo werd Slim Huishouden geboren. We werken met veel plezier samen aan de site.

Mieke heeft jarenlang lesgegeven in het vak huishouden & verzorging. Daarnaast blogt zij al sinds 2000 op MSN en dat ging uiteraard over het huishouden. Gedurende die jaren werkte zij al aan het concept van Slim Huishouden wat uiteindelijk in 2013 online ging. Mieke leest, schrijft en reist graag.

Jantien woont met haar man in het zonnige Spanje. Zij is onze financiële specialist en verzorgt o.a. de rubriek geldzaken en groene vingers. Haar hobby’s zijn tuinieren, koken, wandelen en ze gaat graag naar een museum of tentoonstelling.

Lisanne heeft zich in oktober 2016 bij ons team aangesloten. Lisanne studeert aan de HvA media, informatie en communicatie en ze wil in de toekomst iets met websites gaan doen. Haar droom is zich te vestigen in een Engelstalig land!

Thea hebben we in de zomer van 2017 ontmoet en zij is sinds augustus 2017 bij Slim Huishouden betrokken. Dit doet zij met veel enthousiasme en we zijn heel blij met haar inzet. Thea is een echte crea bea dus wie weet komen er straks mooie creaties van haar op de site te staan.

Reageren

We vinden het leuk wanneer je een reactie achterlaat, een tip deelt, je mening geeft over een onderwerp. Bij de meeste artikelen hebben we de mogelijkheid van reageren. Natuurlijk kun je ook op Facebook of op Twitter een berichtje achterlaten of je stuurt een berichtje via ons contactformulier.

We wensen je veel leesplezier!
Categorieën
Nieuwsbrief en schema’s

* indicates required


Nieuwsbrieven


Bekijk ons cursusaanbod

Pin It on Pinterest

Share This