Blijf op de hoogte en mis niets!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Nieuwsbrief aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, onderwerpen, huishoudschema's en activiteiten van Slim Huishouden? Meld je dan aan voor één van onze inspirerende gratis nieuwsbrieven!

We hebben er zelf een hekel aan als onze mailbox wordt overstroomd met spam. Dus we gaan je zeker niet bestoken met allerlei mails. Ook je gegevens behandelen we zeer zorgvuldig. Zo worden er nooit gegevens van jou gedeeld met wie dan ook. De gegevens zoals je naam en mailadres wordt uitsluitend gebruikt om de nieuwsbrief toe te sturen en verder gebeurt er niets mee! Wil je dat wij je gegevens vernietigen. Dan kan heel simpel door ons een mailtje te sturen. Dan verwijderen wij direct alle gegevens over jou.

Informatieve nieuwsbrieven

 

Wekelijks of maandelijks ontvang je de nieuwsbrief met daarin de meest recente blogs en ander nieuws van Slim Huishouden. Wil je een selectie van onze recepten plus onze keukengeheimen ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief slim koken. Deze nieuwsbrief wordt 1 keer per maand verstuurd. Er komt een speciale nieuwsbrief voor de allerleukste (web)winkels. Houd je van online shoppen dan kun je je hiervoor opgeven. De Slim Shoppen nieusbrief wordt voorlopig 2 keer per jaar verstuurd.

* Deze velden zijn verplicht

Dit zijn onze informatieve nieuwsbrieven

Huishoudschema's

Ontvang gratis elk weekend de nieuwste huishoudschema's in je mailbox.

* Deze velden zijn verplicht

Dit zijn onze Huishoudschema's:

Huishouden op rolletjes

Wil je het huishouden op rolletjes laten lopen? Schrijf je dan in voor één of meerdere van deze onderwerpen. Na afloop van een serie mails stopt deze automatisch.

* Deze velden zijn verplicht

Laat jouw huishouden op rolletjes lopen!

Pin It on Pinterest

X