Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Nieuwsbrief aanvragen

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen, onderwerpen, huishoudschema’s en activiteiten van Slim Huishouden? Meld je dan aan voor één van onze inspirerende gratis nieuwsbrieven!

We hebben er zelf een hekel aan als onze mailbox wordt overstroomd met spam. Dus we gaan je zeker niet bestoken met allerlei mails. Ook je gegevens behandelen we zeer zorgvuldig. Zo worden er nooit gegevens van jou gedeeld met wie dan ook. De gegevens zoals je naam en mailadres wordt uitsluitend gebruikt om de nieuwsbrief toe te sturen en verder gebeurt er niets mee! Wil je dat wij je gegevens vernietigen. Dan kan heel simpel door ons een mailtje te sturen. Dan verwijderen wij direct alle gegevens over jou.

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's
Je kunt gratis onze huishoudschema's in je mailbox ontvangen. Deze worden elk weekend verstuurd.
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

 

Wekelijks nieuws

Elke week of eens in de 14 dagen ontvang je de nieuwsbrief met daarin de meest recente blogs en ander nieuws.

Maandelijks nieuws

Met deze nieuwsbrief ontvang je maandelijks een selectie van onze blogs en ander nieuws.

Slim Koken

Wil je het weekmenu plus extra recepten en onze keukengeheimen ontvangen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief slim koken. Deze nieuwsbrief wordt 2 tot 4 keer per maand verstuurd.

Slim Shoppen

En er komt een speciale nieuwsbrief voor de allerleukste (web)winkels. Houd je van (online) shoppen dan kun je je hiervoor opgeven. De Slim Shoppen nieuwsbrief wordt voorlopig 4 maal per jaar verstuurd.

Huishouden op rolletjes

Wil je meer structuur aanbrengen in het huishouden? Meld je dan aan voor deze mails. Na afloop van de serie stopt deze automatisch. 

Administratie op orde

Vanaf maandag 22 februari gaat deze online cursus ‘administratie op orde’ van start. Kan jouw administratie wel een make-over gebruiken, schrijf je dan nu in.

Pin It on Pinterest

X