Heb jij een maandelijks inkomen rond het minimum? En denk je dat leuke dingen ondernemen daarom niet voor jou en je gezin zijn weggelegd? Lees dan dit artikel want ook mensen die van een minimaal inkomen leven kunnen nog steeds genieten van de leuke dingen des levens. Je moet alleen wel weten wat er allemaal valt te beleven met een kleine beurs!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Karim Fatih, 34 jaar oud en woonachtig in het mooie en fijne ‘s-Hertogenbosch. Als single parent on a budget heb ik al té vaak vlak voor wéér een weekend gestaan waarin ik niet zo goed wist wat ik nu weer moest bedenken (herkenbaar? ? )…..Ik ga er graag op uit, maar dat valt niet mee tegenwoordig, met mijn smalle beurs….Omdat ik ook graag out of the box denk, en in mogelijkheden in plaats van in beperkingen bedacht ik me de kracht van de gebundelde mens. Ik geloof daar sowieso in, zo bewijst mijn prille initiatief met de besloten Facebookgroep genoeg te doen met weinig poen.

Genoeg te doen met weinig poen!

Deze groep is bedoeld voor iedereen die leeft van/op/rond een minimaal inkomen, maar toch zo nu en dan wel eens iets leuks zou willen doen. Helaas weten we allemaal dat dit al snel gepaard gaat met een gevulde beurs, iets dat bij niet alle mensen altijd maar zo is! Dit terwijl er stiekem een hele hoop dingen te doen en te maken zijn waar je veel plezier aan kunt beleven, en tegelijkertijd gratis óf heel betaalbaar zijn! Je kunt het zo gek niet bedenken…van gratis festival tot een tutorial om met je kindjes een zelfgemaakte sneeuwbol te knutselen, en van een zelf georganiseerde picknick tot een gratis stadswandeling! Ik mis persoonlijk al heel lang een plek waar je al deze ideeën een beetje centraal kunt inzien, en waar het niet alleen gaat om armoede en zielige kindjes….want zielig zijn we zeker niet!  De bedoeling is in de Facebookgroep een gemeenschap te creëren waarin iedereen welkom is. En waar je jouw ideeën & vondsten kan delen en jezelf ook weer leuke tips op doet.