Rondkomen met een minimum inkomen
Rondkomen met een minimum inkomen en toch leuke dingen doen?
Gepubliceerd op: 22 oktober 2019

Heb jij een maandelijks inkomen van rond het minimum? En denk je dat leuke dingen ondernemen daarom niet voor jou en je gezin zijn weggelegd? Lees dan dit artikel want ook mensen die rondkomen met een minimum inkomen kunnen nog steeds genieten van de leuke dingen des levens. Je moet alleen wel weten wat er allemaal valt te beleven met een kleine beurs!

Ik zal me even voorstellen. Ik ben Karim Fatih, 34 jaar oud en woonachtig in het mooie en fijne ‘s-Hertogenbosch. Als single-parent-on-a-budget heb ik al té vaak vlak voor wéér een weekend gestaan waarin ik niet zo goed wist wat ik nu weer moest bedenken (herkenbaar? ? )… Ik ga er graag op uit, maar dat valt niet mee tegenwoordig, met mijn smalle beurs… Omdat ik ook graag out of the box denk, en in mogelijkheden in plaats van in beperkingen bedacht ik me de kracht van de gebundelde mens. Ik geloof daar sowieso in, zo bewijst mijn prille initiatief met de besloten Facebookgroep genoeg te doen met weinig poen.

Genoeg te doen met weinig poen!

Deze groep is bedoeld voor iedereen die moet rondkomen met een minimum inkomen en die graag wat leuks zou willen doen. Helaas gaat dit al snel gepaard met een gevulde beurs, iets wat niet iedereen heeft! Dit terwijl er stiekem een hoop leuke dingen te doen zijn die gratis óf heel betaalbaar zijn. Je kunt het zo gek niet bedenken… een gratis festival tot een tutorial om met je kids een zelfgemaakte sneeuwbol te knutselen. Ik mis persoonlijk al heel lang een plek waar je al deze ideeën centraal kan inzien, en waar het niet alleen gaat om armoede en zielige kindertjes… want zielig zijn we zeker niet! De bedoeling is in de Facebookgroep een gemeenschap te creëren waarin iedereen welkom is. Je kan er naartoe gaan voor tips, maar ook om jouw ideeën en vondsten te delen!

Hier hebben we ook wat tips om slim en voordeling online te zijn, goed om een extra centje over te houden voor een leuke activiteit ;).
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X