huishoudapps
Handige huishoudapps op een rijtje
Gepubliceerd op: 7 augustus 2020

Stofzuigen, dweilen, de was doen, boodschappen halen en ervoor zorgen dat je niets vergeet. Het valt niet mee om een huishouden te runnen en het is niet zo gek dat je af en toe iets vergeet. Dit zijn enkele handige apps die huishoudelijke klusjes een stuk makkelijker en leuker maken.

Chorma voor de verdeling van het huishouden

Verdelen jullie thuis de huishoudelijke taken? Met de handige app Chorma maak je niet alleen makkelijk lijstjes van de huishoudelijke taken die gedaan moeten worden, maar ook kun je deze eenvoudig met het hele gezin delen en scoor je punten wanneer je bepaalde taken hebt volbracht. Dit is een leuke manier om de kinderen op speelse wijze bij het huishouden te betrekken en het werkt erg motiverend. Deze app is alleen verkrijgbaar voor iOS, maar Android-gebruikers kunnen de vergelijkbare app Chore Checklist downloaden.

Lijstjes maken met Cozi

Je boodschappenlijstje hoef je allang niet meer op papier te zetten, je kunt hier ook een handige app voor downloaden. Dat is een stuk beter voor het milieu. Coze is uitermate geschikt voor het maken van boodschappenlijstjes, maar het is ook een (gedeelde) agenda, waardoor jullie geen playdates of verjaardagsfeestjes meer over het hoofd zien als gezin. Cozi is gratis te downloaden voor telefoons van Apple en toestellen van Android.

Afvalwijzer: nooit meer het afval vergeten

Vergeet jij nog weleens wanneer de groene of grijze container ook alweer wordt opgehaald? Met twee containers voor de deur kan dit je ontglippen. Ook is de traditionele afvalkalender voor veel mensen een zoekplaatje. Gelukkig is er de Afvalwijzer app, waarin je alleen maar je adres hoeft in te voeren. De app laat je vervolgens weten wanneer welke container wordt opgehaald. Ook krijg je handige tips met betrekking tot afval scheiden. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android. Om de app te kunnen gebruiken moet je gemeente hier wel bij aangesloten zijn.

Couponnen met Scoupy

Korting scoren is altijd mooi meegenomen. Verzamel jij nog altijd kortingsbonnen die je uitknipt uit folders, magazines en kranten? Dit kost veel tijd en moeite. Gelukkig is hier nu een app voor: Scoupy. Deze praktische app loopt niet alleen voor met kortingsacties, maar ook met cashbackacties. Bij deze acties krijg je na aanschaf een deel van het bedrag teruggestort op je rekening. Dit maakt het boodschappen doen een stuk leuker, makkelijker en goedkoper. Als je thuis bent, valt het aan te raden om gebruik te maken van je tv en internet pakket om deals uit te zoeken in plaats van je mobiele abonnement. Zo bespaar je ook op je data en kun je wellicht wel uit de voeten met een kleiner en goedkoper mobiel abonnement.

Slim Huishoudenapp

In dit lijstje mag uiteraard onze eigen app niet ontbreken. Deze app is bedoeld voor degene die onze huishoudschema’s volgen. Je kun de gedane taakjes afvinken. Het is ook mogelijk om zelf taken toe te voegen of te verwijderen.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X