Voor het eerst op Slim Huishouden?

Slim Huishouden wil je graag helpen om je huishouden op rolletjes te laten lopen! Wanneer je voor het eerst op Slim Huishouden bent, kun je een rondleiding volgen. Zodat je makkelijk je weg binnen Slim Huishouden kunt vinden en weet je wat we allemaal voor je kunnen betekenen.

Wie zijn wij?

Wil je meer weten over ons team, het ontstaan van Slim Huishouden en wat we willen bereiken? Lees dan hier verder.

De Slim Huishouden app

Slim Huishouden heeft sinds februari 2017 een app waarin je onze huishoudschema’s kunt volgen. Je kunt de gedane klusjes afvinken en zelf taken toevoegen en/of verwijderen. Klik hier voor meer informatie over de Slim Huishouden app.

Huishoudschema's

Wekelijks plaatsen we 5 nieuwe huishoudschema’s op de website en in de Slim Huishouden app.  Omdat ieder huishouden anders is, hebben we er voor gekozen om wekelijks 5 schema’s online te zetten. Hier vind je onze huishoudschema’s. En op pagina vind je de uitleg over de verschillende schema’s. Heb je liever een huishoudschema op maat, dan kan dat uiteraard ook. 

Nieuwsbrief aanvragen

Aan deze pagina wordt sinds 17 december 2020 gewerkt. Bovenstaande informatie is correct. Wat hier onder staat wordt nog aan gewerkt.

Zoekfunctie

We hebben twee zoekmogelijkheden. Op verschillende pagina’s vind je in de rechterkolom een zoekfunctie. Mobiele gebruikers vinden de zoekfunctie onderaan het artikel. Rechts bovenin de website naast het menu zie je een vergrootglas. Die bevat ook een zoekfunctie. Deze functie werkt alleen wanneer je naar boven scrollt of de back to top button rechts onderaan gebruikt. Vul het betreffende trefwoord in en je krijgt een overzicht van de artikelen die over het onderwerp gaan.

Printfunctie

Mobiele gebruikers vinden de printfunctie onderaan bij Share this. Klik hierop en kies vervolgens het printtekentje. Voor de andere gebruikers staat het printtekentje aan de linkerzijkant. Je kunt hiermee printen, mailen en de pagina in een PDF bestand openen. Je hebt wanneer je op de menuknop klikt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te printen zonder de afbeeldingen  tip

Mobiele gebruikers

De website is mobile responsive. Komen jullie nog zaken tegen waarvan je denkt dat het anders kan? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Nieuwe artikelen

Op de homepagina vind je een overzicht van onze meest recent geplaatste artikelen. Vind je een artikel interessant of heb je aanvullende informatie en tips dan kun je een reactie achterlaten. Je kunt natuurlijk ook via Facebook of Twitter reageren.

Onze onderwerpen

We hebben een achttal hoofdonderwerpen die zijn onderverdeeld in subcategorieën. We vinden het leuk wanneer je een reactie achterlaat, een tip deelt, je mening geeft over een onderwerp. Bij de meeste artikelen hebben we de mogelijkheid van reageren.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kun je ons een mailtje sturen. Wij streven ernaar deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Je kunt ons volgen viat Facebook en Twitter daar natuurlijk ook een berichtje achterlaten!

Veel plezier op de site!




Pin It on Pinterest

X