Lanceerplatform creëren
Gepubliceerd op: 21 juli 2017

Een lanceerplatvorm is een ideale plek om de spullen te verzamelen die mee moeten. Zowel voor jezelf als voor de eventuele partner en/of kids. Je verzamelt daar bij voorkeur ‘s avonds de spullen die de volgende dag mee moeten.

Zo hoef je ’s morgens niet meer te zoeken naar de gymtas, je mobieltje of sleutels of wat dan ook. Het ligt allemaal op je te wachten bij het lanceerplatvorm.

Lanceerplatform creëren

Een lanceerplatform kun je het beste maken vlakbij de deur van waaruit je vertrekt. Heb je daar niet genoeg ruimte dan kun je het platform bijvoorbeeld ook een plekje geven in de keuken of bijkeuken.

Je moet ruimte hebben voor haakjes om dingen aan op te kunnen hangen. Als je kinderen hebt die bijvoorbeeld graag sporten kan het handig zijn om met kratjes te werken. Bijvoorbeeld voor elk kind een eigen kleur kratje waar de sportspullen in verzameld worden.

De kratjes kun je op de grond neerzetten, maar planken (waar ze zelf bij kunnen) of een open kastje (met manden) is natuurlijk ook handig. Maar dat is afhankelijk van de ruimte die je tot je beschikking hebt.

Ga in ieder geval niet meteen hiervoor shoppen. Bekijk eerst rustig wat bij jou thuis werkt en dat kan heel goed met wat dozen van de supermarkt. Misschien vind je dat systeem van kratjes niet prettig en werk je liever met tassen die je op kunt hangen.

Je kunt ook alleen met planken werken waarbij ieder gezinslid een eigen plank heeft of een eigen gedeelte daarvan.

Vliegende start

Door een lanceerplatform in te stellen kunnen alle gezinsleden ’s morgens van daaruit hun spullen meenemen, zonder dat er nog van alles gezocht moet worden. Dan moet het uiteraard wel de avond van tevoren klaar gelegd worden 😉

 
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X