Geur van kattenurine verwijderen
Gepubliceerd op: 30 november 2018

Katten zijn van nature zindelijke dieren. Als ze opeens in huis plassen betekent het dat er iets mis is. Daarbij is het vervelend, want kattenurine stinkt enorm. Maar bijna altijd is er wat aan het probleem van onzindelijkheid te doen. En met de juiste schoonmaakproducten kun je gelukkig heel doeltreffend de geur van kattenurine verwijderen.

Kattenpis is één van de meest doordringende luchtjes die er zijn. En je kunt de plek goed schoonmaken, maar de penetrante lucht blijft vaak terugkomen. De kat zal de eigen geur ook herkennen en de kans is aanwezig dat de poes daar blijft plassen. Waardoor het probleem in stand wordt gehouden.

Belangrijk is ook om geen azijn, bleek, chloor of dettol te gebruiken bij het schoonmaken. (Schoonmaak)azijn bevat stoffen die ook in kattenurine voorkomen en dat kan de poes uitnodigen om de plek vaker te bezoeken. Hetzelfde geldt voor bleek. 

Chloor of dettol bevatten giftige stoffen. Wanneer katten hier iets van binnen krijgen kan dit leiden tot ernstige reacties of zelfs tot de dood. Ze hoeven maar op een met chloor of dettol gereinigde vloer te gaan liggen om een kleine hoeveelheid binnen te krijgen. Dat gebeurt al als de kat zichzelf wast.

Schoonmaakmiddelen die wel veilig zijn zijn o.a. groene zeep, biotex groen en soda (natriumcarbonaat).

De geur van kattenurine verwijderen

Met Ecodor UF2000 verwijder je doeltreffend de penetrante urinegeur. UF2000 is een krachtige geurneutralisator die effectief de strijd aanbindt met urinegeur in o.a. meubels, (houten) vloeren, beton of vloerbedekking. Ecodor UF2000 is niet alléén tegen verwijderen van urine van katten, maar ook tegen urine van honden of mensen te gebruiken. Een geurvrije (zonder parfum) omgeving is het resultaat. 

De EcoPet geur- en vlekverwijderaar is een bio-spray welke onaangename                                     geurtjes en vlekken verwijdert op plaatsen waar uw huisdier komt of verblijft, zoals de kattenbak, hondenmand, kooien van knaagdieren, etc. Naast het verwijderen van ongewenste geuren verwijdert EcoPet óók de vlekken van uitwerpselen en/of braaksel die ontstaan zijn in bijv. vloerkleden, dekens, etc. Je hoeft enkel de vlek te besproeien, 1 minuut laten inwerken en na te wrijven met een schone droge doek.

Het blijft bij elk middel belangrijk om het eerst op een onopvallende plek te testen om te kijken hoe de ondergrond reageert op de behandeling!

Het unieke van de Ecodor producten is dat deze in staat zijn geuroverlast te beheersen zonder gebruik te maken van milieuonvriendelijke chemicaliën en/of maskeringsproducten. De plantaardige enzymen in de Ecodor producten werken als een katalysator voor de bacteriën die aanwezig zijn in de lucht en zetten deze aan tot een snellere vernietiging van de geur. Ecodor producten zijn niet toxisch, niet irriterend, bacterievrij, biologisch afbreekbaar en hypo allergeen. De verpakkingen bevatten geen drijfgas.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X