Wonen in een fris en opgeruimd huis. Kleding gewassen en gestreken in de kasten. Administratie overzichtelijk opgeborgen in ordners. Het is voor iedereen weggelegd. Zelfs voor de chaoten onder ons! Volg onze cursus Stop de chaos. Of werk zelf stap voor stap ons plan van aanpak door. Gaandeweg krijg je steeds meer grip op je huishouden en krijg je dus meer rust in je hoofd, je huis en je leven. 

Misschien is je huis door omstandigheden dichtgeslibd?  Kom je niet aan het schoonmaken toe vanwege teveel rommel? Heb je vanwege de aandoening ADHD of bepaalde karaktereigenschappen moeite met organiseren? Begin je vaak vol goede moed met opruimen, maar kom je niet tot het gewenste eindresultaat? Beschik je over een verzamelgen en puilt je huis uit? Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je leeft in een huis vol chaos. Belangrijk is dat iedereen daaruit kan komen!

Tijd nodig om uit de chaos te komen

Het belangrijkste bij een dichtgeslibd huis is te accepteren dat je tijd nodig hebt om uit de chaos te komen. De rommel die in de loop der tijd is ontstaan, kun je niet in een paar dagen wegruimen. Ook moet je nieuwe routines gaan aanleren en dat kost tijd. Het aanleren van die nieuwe gewoontes is noodzakelijk om de resultaten van je opruimactie te behouden.

Cursus stop de chaos

Je kunt je inschrijven voor onze éénjarige of tweejarige cursus stop de chaos. Je werkt stap voor stap het hele huis door. Belangrijk bij het gehele opruimproces is dat je de routines aanleert om het huis ook opgeruimd te houden. Hoe vaak ben je al begonnen met opruimen? En wat is het resultaat?

We trekken voor onze cursus minimaal één jaar uit. Heb je weinig tijd dan kun je ook voor de tweejarige opleiding kiezen.

Wil je zelf aan de slag gaan?

Wij hebben een stappenplan ontwikkelt om stapje voor stapje uit de chaos te raken. Naast het opruimen leer je nieuwe gewoontes aan om je opruimactie blijvend succes te laten hebben. Nieuwsgierig? Lees dan hier verder.

Pin It on Pinterest

X