Zo creëer je meer sfeer in het kleinste kamertje
Gepubliceerd op: 21 juli 2022

Het toilet is iets waar we vaak weinig aandacht aan besteden. Je brengt er ten slotte niet zoveel tijd door. Het toilet verdient echter net zoveel aandacht als de rest van je woning. Daarnaast ontvang je ook gasten op het toilet.

We leggen je dan ook graag uit hoe je meer sfeer kunt creëren in het kleinste kamertje. Lees dus snel verder en ontdek hoe je sfeer creëert met patronen, fonteinen en details.

Durf te spelen met patronen

 In huis kiezen we vaak voor rust. Het is ten slotte de ideale plek voor ontspanning. Op het toilet besteed je aanzienlijk minder tijd dan in de woonkamer. Hier kun je dus lekker aan de slag met drukke patronen en kleuren. Donkere kleuren zorgen al snel voor sfeer. Maak daarnaast gebruik van mozaïektegels voor een speels effect of kies voor patroontegels. Vind je dit allemaal wat te druk? Kies er dan voor om patronen alleen terug te laten komen op de muur achter het toilet. Zo creëer je toch sfeer en kun je rustig genieten van je toiletbezoek.

Kies een mooie fontein

 Bij een mooi toilet hoort een mooie fontein. Met verschillende materialen kun je een prachtige sfeer creëren. Denk hierbij aan materialen zoals zwart hardsteen en donkergrijs natuursteen. Ga daarnaast op zoek naar een mooie fonteinkast. Een fonteinkast zorgt ervoor dat alle leidingen netjes zijn weggewerkt. Daarnaast kun je er je gastendoekjes en toiletrollen in kwijt. Een fonteinkast is dus vooral praktisch, maar wanneer je voor de juiste fonteinkast kiest, creëer je ook sfeer in je toilet. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zwarte fonteinkast bij een zwart toilet. In combinatie met de patronen en sfeervolle kleuren die je hebt gekozen, vormt dit een prachtig geheel.

Maak gebruik van sfeervolle details

 Maak gebruik van leuke accessoires zoals een mooie zeeppomp, geurstokjes, kaarsjes en een fotolijstje. Zorg er wel voor dat de accessoires goed bij de rest van het toilet passen. Dit doe je door één of twee kleuren te kiezen die terugkomen in de rest van het kleinste kamertje. Hang daarnaast een mooie spiegel op en zoek een leuke, maar kleine plant uit. Maak het geheel vervolgens compleet met een mooie wastafelkraan. Wanneer je een donker toilet hebt, past een mooie gouden of koperen kraan prachtig bij de stijl die je gekozen hebt. Zorg daarnaast voor sfeervolle verlichting. Wanneer je gebruikmaakt van dimbare sfeerverlichting kun je de sterkte van het licht altijd naar wens aanpassen.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X