We hebben een winactie! Namens Gosia Zertka van plafonddroogrek.nl mogen we een plafondrek weggeven. Wij hebben zelf het rek inmiddels ook hangen en wij zijn er super tevreden over.
Wij hebben zelf het plafond droogrek op het balkon hangen. De was krijgt voldoende ruimte om vrij te kunnen hangen. De was ophangen werkt ook super. Je laat stuk voor stuk een stang zakken, hangt de was op en je trekt de stang weer omhoog. Je hoeft je niet uit te strekken en je kunt er gemakkelijk bij.
Over Gosia Zertka en plafonddroogrek.nl
Plafond droogrekken ken ik nog van de tijd dat ik als kind in Polen woonde, veel familie hadden ze in huis.
Mijn moeder nam er één mee toen we eind jaren ’80 naar Nederland kwamen. Jaren later ging ik op mezelf wonen, kreeg een gezin en wilde dit systeem van was ophangen ook in mijn eigen huis. Iedereen die bij mij over de vloer kwam en het plafond droogrek zag, vond het een super wasrek.
Naar aanleiding van de vele leuke reacties, ben ik een paar jaar geleden gaan zoeken naar de producent er van en heb deze gevonden!  In mei 2017 ben ik begonnen met de web winkel met plafond droogrekken en inmiddels ook diverse accessoires er voor.
Ik gun graag iedereen het gemak van een droogrek dat niet in de weg staat.
10 jaar garantie
Plafonddroogrek.nl is zo overtuigd van de hoge kwaliteit van hun producten dat ze 10 jaar garantie geven. De duurzame polyethyleen afwerking zal niet afbrokkelen of roesten. Duurzame plastic stangen zullen niet breken bij gewoon gebruik. De draagkracht van de stangen varieert en is afhankelijk van de lengte (ongeveer 3 kg per stang). Bij normaal gebruik van het droogrek zul je hier levenslang plezier van hebben.
Winactie

Wil je in aanmerking komen voor een gratis plafonddroogrek. Laat dan hieronder een berichtje achter. Je emailadres wordt niet getoond. Wil je meer informatie over het droogrek bezoek dan de website van plafonddroogrek.nl. 

Het te winnen plafonddroogrek is 1.60 m en heeft 6 ophangstangen.

De winactie loopt tot en met maandag 28 mei 2018. Dinsdag 29 mei maken we de winnaar bekend 😉