Maandag 4 maart          Pasta met gehaktballetjes

We beginnen de week met de pasta met gehaktballetjes. Als je de gehaktballetjes weglaat houd je een vegetarische saus over.

Dinsdag 5 maart          Slavink met gekookte aardappelen en bloemkool

Vandaag weer een typisch Hollandse maaltijd bestaande uit een slavink, gekookte aardappelen, bloemkool en jus. We eten het hier thuis gemiddeld één tot twee keer in de week en dan blijft het gewoon lekker.

Woensdag 6 maart          Bami goreng met kip

Vandaag staat er bami goreng op het menu. Dit bami recept is makkelijk klaar te maken zonder gebruik te maken van een zakje maaltijdmix voor nasi. Ook dit gerecht staat binnen 30 minuutjes op tafel. Lekker met een gebakken eitje.

Donderdag 7 maart          Tartaartje, geroosterde aardappeltjes en broccoli

Op het menu voor vandaag een tartaartje met broccoli en geroosterde aardappeltjes. Neem bijvoorbeeld krieltjes, kruid deze met rozemarijn, tijm en oregano en meng dit met een eetlepel olijfolie. Giet dit over de aardappeltjes en laat ze een klein uurtje in de oven roosteren op 220°.  Als ze goudbruin zijn uit de oven halen en bestrooien met zeezout.

Vrijdag 8 maart          Pannenkoek met shoarma en knoflook

Vrijdagavond is het snackavond. Vandaag lekker pannenkoeken met shoarma. Beleg een pannenkoek met ijsbergsla, daarover de shoarma en garneren met kleine door midden gesneden tomaatjes en komkommer. Lekker met knoflooksaus.

Weekend          Voor de lekkere trek

Als je zin hebt om wat lekkers te maken, dan zijn deze frambozenmuffins met chocola erg lekker.