Maandag 18 maart          Varkenshaas met prei, appel en ananas

Op het menu voor vandaag een heerlijke snelle curry. Het is een lekker fris gerecht door de appel en ananas. Tip: eerst alles voorbereiden en dan kun je in één keer het gerecht afmaken. Lekker met rijst. 

Dinsdag 19 maart          Balletje gehakt ket spinazie en aardappelen

Vandaag weer een typisch Hollandse maaltijd bestaande uit een balletje gehakt, spinazie en gekookte aardappelen en natuurlijk met een beetje jus. Als je een klein theelepeltje crème fraîche door de gehaktballen mengt worden ze extra smeuïg. Niet meer dan 5 gram op een pond gehakt. 

Woensdag 20 maart          Doperwtensoep

Vandaag een makkelijk te maken doperwtensoep met vis.  Heb je grote eters is huis dan kun je voor erbij broodjes met gerookte makreel serveren.

Donderdag 21 maart          Pasta met venkel en chorizo

Vandaag staat er weer een lekker recept klaar van pasta met venkel en chorizo. Je maakt dit gerecht simpel vegetarisch door de chorizo weg te laten.

Vrijdag 22 maart          Fritatta 

Vrijdagavond is het snackavond. Maar vandaag een gezonde snack die meteen geschikt is om de left-overs van afgelopen week in te verwerken, dus lekker budget vriendelijk. De fritatta is heel makkelijk te bereiden en hoeft daarna alleen nog maar in de oven. Heerlijk met een groene salade en/of een heerlijk stuk (desem)brood. 

Voor de lekkere trek          Limoencake met Griekse yoghurt 

Voor de lekkere trek een frisse limoencake met Griekse yoghurt. In plaats van limoenen kun je ook voor citroenen kiezen.