Bestellen via internet – Wat koop jij online?
Gepubliceerd op: 13 maart 2022

Online winkelen is bijna niet meer weg te denken uit onze levens. We zijn het meer dan gewend geraakt om, wanneer we iets nodig hebben, even snel op onze telefoon een aankoop te doen. Vrijwel alle grote winkels, maar ook veel kleinere, hebben een eigen app, die het doen van een aankoop extra makkelijk maakt. Een simpele druk op de knop, en je hebt gekocht wat je nodig hebt.

Bij veel spullen vinden we dat inmiddels de normaalste zaak van de wereld, maar er zijn ook nog best producten te bedenken waarbij we even moeten wennen dat we ze ook online kunnen kopen. Heb jij dit al eens online gekocht?

Vlees of andere verse producten

Doe je je boodschappen bij een online supermarkt, dan heb je waarschijnlijk ook al eens vlees of andere verse, gekoelde producten online gekocht.

Deze worden door de eigen bezorgdienst op de juiste temperatuur bezorgd, zo makkelijk als wat.

Heb je echter ook al eens iets bij een online slager besteld? Dat vinden veel mensen toch wat anders. Dit vlees komt namelijk niet met een eigen busje van de slager, maar door een bezorgdienst. Diepgevroren, en dus helemaal safe. Toch is het voor veel mensen nog even wennen, al wordt de online slager steeds populairder.

Wijn kopen zonder te proeven

Ook online wijn kopen is voor veel mensen nog nieuw. Zij zijn gewend dat in een winkel te doen, en indien gewenst even wat te kunnen proeven. In een wijn webshop kan dat niet, maar vind je vaak wel veel meer informatie over de verschillende wijnen, hun herkomst en hoe goed zij bij verschillende gerechten passen. Ideaal dus als je eens rustig wilt kijken wat er allemaal te koop is, en je alle wijnen goed met elkaar wilt vergelijken.

Dat proeven, dat doe je vervolgens gewoon lekker thuis; met alle informatie die je voorhanden hebt, is de kans op een miskoop bijzonder klein.

Meubels online uitzoeken?

Nog iets dat online best lastig kan zijn: meubels kopen. Veel mensen vinden het toch prettig om deze even met hun eigen ogen te zien of aan te kunnen raken, zeker ook omdat het om een prijzige aankoop gaat. Veel meubelwinkels verzinnen hier echter goede oplossingen voor. Je kunt het meubelstuk van alle kanten bekijken, ook tot in detail, en het soms zelfs virtueel in je woonkamer plaatsen. Zo is de kans op een miskoop online eigenlijk kleiner dan wanneer je ‘alleen maar’ even in de winkel gaat kijken!

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X