Select Page

Vraag van een klant: waar laat ik mijn gebruikte kleding?

Vraag van een klant: waar laat ik mijn gebruikte kleding?

‘Waar kan ik kleding laten die ik aan heb gehad (dus eigenlijk niet meer schoon is) maar die ik nog best een keertje kan aantrekken?’ 

Hele goede vraag! Die krijg ik wel vaker. Meestal krijg ik daarna te horen dat deze kleren over een stoel hangen, of op een hoop aan het voeteneinde van het bed, of gewoon op de grond….. Echt een probleem dus!

Een tijd lang wist ik eigenlijk zelf ook niet wat het antwoord was op die vraag, want ik had namelijk ook zo’n stoel!! (ja, ja, ook ik worstelde hiermee, nobody is perfect ;-))

Een stoel die aan de zijkant van de kamer stond en waar kleding hing en lag die best nog wel een keertje gedragen kon worden. Maar langzamerhand werden het er steeds meer en was het uiteindelijk een berg kleding met een stoel eronder.

 

Tijd voor verandering dus!

 

De oplossing was simpeler dan ik dacht. Ik ontdekte een gedeelte in de kamer die helemaal niet gebruikt wordt, namelijk de achterkant van de deur. Daar kun je een super handige speciale deurkapstok aan hangen.

De grote voordelen zijn dat je kleding uithangt in plaats van boven op elkaar ligt. Daarnaast is het heel overzichtelijk. Je weet wat er hangt, en vol=vol! Dus hang er ook geen tientallen kledingstukken over elkaar maar hou het netjes. En hangt die blouse er na een maand nog steeds: meteen dragen of hup in de was!

En die stoel? Gebruik je die überhaupt om op te zitten of stond die er alleen maar als kleding opslag? Weg ermee dan!
About The Author

Marianne

Hallo, ik ben Marianne Bodenstaff, 45 jaar, samenwonend met Mark en onze drie kinderen in Waddinxveen (Zuid-Holland). Ik ben opruimcoach en budgetcoach bij Huishouden op Orde. Je kunt een mailtje sturen naar info@huishoudenoporde.nl of me bellen op 06 – 44 954 250.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Ons eigen SlimDoekje
Download onze app

Nieuwsbrief en schema’s

* indicates required


Nieuwsbrieven


Bekijk ons cursusaanbod

Over Slim Huishouden

Pin It on Pinterest

Share This
X