Hoe goed ken jij je lichaam? Weet jij wat je opwindend vind? Of vind je het juist moeilijk om opgewonden te raken? Het lijkt tegenwoordig wel of iedereen een geweldig leven heeft inclusief een spannend liefdesleven. Als je weinig plezier beleeft tijdens het vrijen of zelfs pijn ervaart, dan is het logisch dat je steeds minder zin krijgt om te vrijen.

Je kent ze wel! Van die mooie verhalen en beelden op tv en in de bladen over de meest spannende seks. Het lijkt wel of de vonken er overal vanaf spatten, behalve bij jou.
Het lijkt wel of iedereen een geweldig seksleven heeft, behalve jij. Niets is minder waar, dat geldt zeker niet voor iedereen! Er is nog een wereld te winnen als het gaat om het taboe dat er heerst op seksuele problemen.
Ik weet dat het niet altijd makkelijk gaat. Je schaamt je ervoor. Praat er niet over.

Discover your sensuel self

Gelukkig is er nu de Discover your Sensual Self Challenge.
In de Discover your Sensual Self Challenge krijg je 5 dagen lang inspirerende mails en opdrachten waarin jij weer leert waar jouw lichaam warm van wordt en kan jij jouw geest en lichaam weer in de genietstand zetten.

Dus of je nu een relatie hebt of single bent, jij kunt meedoen. Een beter liefdesleven begint bij jezelf.

Nienke Dekkinga is intimiteitscoach. Zij geeft de gratis cursus ‘Discover Your Sensuel Self‘. Je ontvangt 5 dagen lang, inspirerende mails met video en opdrachten. Speciaal voor vrouwen.