De Slim Huishouden App

Vink de klusjes van het huishoudschema an plus de routines en het werk is gedaan! Voeg zelf nieuwe taken toe en verwijder de klusjes welke niet nodig zijn.

De Slim Huishouden app

Het stond indertijd al enige tijd op ons wensenlijstje: een Slim Huishouden app. En die app is er inmiddels al een aantal jaar en daar zijn wij nog steeds heel blij mee. 

Onze eerste app werd in februari 2017 gelanceerd. Dit was een eenvoudige app waar je onze verschillende huishoudschema’s kon inzien en waarin we tips konden delen. Het eerste jaar hebben we de app gemaakt met behulp van Appmachine.com. Dat was namelijk het meest voordelig om te kijken of er daadwerkelijk behoefte aan een Slim Huishouden app was. En dat bleek inderdaad zo te zijn!

We hebben toen gekozen voor een app waarbij mensen de gedane klusjes konden afvinken en zelf taken konden toevoegen en/of verwijderen. Om de huishoudelijke klussen binnen één gezin te delen, zou dan in een latere versie worden opgenomen. En dat gold ook voor onze andere wensen.

Slim Huishouden app 2.0

In februari 2018 hebben we onze Slim Huishouden app 2.0 gelanceerd, waarin je taken zelf kunt toevoegen en/of verwijderen.

We krijgen soms meldingen van gebruikers dat de app niet ververst, terwijl we diezelfde week van andere gebruikers de melding krijgen dat de app bij hen nu wel weer ververst. We hebben eigenlijk geen idee wat de reden hiervan is. In het voorjaar / zomer van 2022 willen we een grote update aan de app uit laten voeren. En ook een onderhoudscontract afsluiten.  We laten dan ook het 3 wekenschema in de app opnemen. Dit schema staat nog niet in de app omdat dit schema later door ons is ontwikkeld.

Welke functie wil je graag terugzien in de nieuwe app?

Heb je een suggestie voor een functie of een aanvulling die je nu nog mist? Laat het ons weten en stuur een berichtjeWant per slot van rekening is de app er voor jullie!

Download de Slim Huishouden app in de Appstore of de Google Playstore
Pin It on Pinterest

X