Ook dit jaar is er weer van alles te beleven op de Huishoudbeurs. Uiteraard kun je lekker shoppen of deelnemen aan één van de vele workshops. Op het Foodtruck Festival kun je jezelf op culinair gebied verwennen. En een bezoekje aan het Wijntheater mag zeker ook niet ontbreken. 

De eerste beurs werd bijna 100 jaar geleden voor het eerst georganiseerd. Als we daar de huidige Huishoudbeurs mee vergelijken, dan is dat natuurlijk een wereld van verschil. Zo is het thema dit jaar ‘Liefde en Lust’. En kun je een erotische VR Experience ervaren met Mr. Grey in de hoofdrol. Dat was in 1950 toch echt niet mogelijk geweest 😉  

Wil je meer weten  over de geschiedenis van de Huishoudbeurs, lees dan het artikel van  omroep MAX.

Yes, Plafonddroogrek staat ook op de Huishoudbeurs!

Voor de leden van onze Facebookgroep ‘Huishouden op rolletjes’ is Gosia Zertka van Plafonddroogrek.nl zeker geen onbekende. Als je vragen of problemen met de was hebt, krijg je van haar een goed en vakkundig advies. En daar zijn wij van Slim Huishouden ook weer heel blij mee.

Gosia staat met haar bedrijf van 22 feb t/m 24 feb ook op de Huishoudbeurs. Dus als je van plan bent om één van deze dagen naar de beurs te gaan, is het zeker de moeite waard om ook langs haar stand te gaan. 

Ik heb 1.5 jaar geleden zelf het plafonddroogrek gekocht en ben er nog steeds superblij mee. Hij hangt hier op het balkon en neemt eigenlijk geen ruimte in. Doordat je de stangen los van elkaar naar beneden kunt halen om de was op te hangen is het wat mij betreft een ideaal systeem om de was te drogen. Eerst had ik een staand wasrek en dat stond altijd in de weg of er nu wel of geen was aan hing te drogen. De was drogen zonder droger is nog nooit zo makkelijk geweest met het plafonddroogrek van Gosia!

Koop het wasrek nu met 10% korting!

Je kunt tot en met 31 maart 2019 het droogrek met 10% korting kopen door de actiecode SlimHuishouden te gebruiken. Alle droogrekken worden zonder verzendkosten verstuurd!

Deze blog is tot stand gekomen d.m.v.  samenwerking met gesloten beurs met Gosia Zertka van Plafonddroogrek.nl.