De nieuwe Slim Huishoudenapp is verkrijgbaar!

De nieuwe Slim Huishoudenapp is verkrijgbaar!

De nieuwe Slim Huishoudenapp ligt inmiddels in de Play Store voor de androidgebruikers. En voor de I-phone is de nieuwe app inmiddels verkrijgbaar in de App Store. De naam van de nieuwe app blijft ongewijzigd: namelijk Slim Huishouden.

 

Nieuwe functies

De app is verbeterd. Je kunt vanaf nu de taken afvinken en zelf taken toevoegen. Dat kan bij zowel de huishoudschema’s als bij de routines. In de toekomst willen we de app verder verbeteren. Als je hiervoor ideeën hebt, laat dan een berichtje achter.

 

Verkrijgbaarheid en mogelijke bugs

De nieuwe app is beschikbaar voor Android- en Iphonegebruikers. Helaas niet voor Windows.

Google rolt de app geleidelijk uit, dus helaas kan nog niet iedere Androidgebruiker de nieuwe app downloaden.

Er zitten nog wel wat bugs in de nieuwe app. De eerste bugs zijn er vanmorgen al uitgehaald met een update. Komen jullie iets tegen waarvan je denkt dat het niet klopt of heb je verbeterpuntjes voor de app, laat dan hieronder een reactie achter.

 

Heel veel plezier en gebruikersgemak met de nieuwe SlimHuishoudenapp!

21 Comments

 1. Tina

  Hallo, ik kan geen taken toevoegen aan de schema’s in mij iPhone app. Zou het heel fijn vinden. (Aan de routines kan ik wel taken toevoegen)

  Antwoord
  • redactie

   Daar werkt de appbouwer nog aan, helaas nog even geduld.

   Antwoord
 2. PAtricia

  Er is alleen nog maar een afvinklijst beschikbaar die deze week niet vernieuwd is. Verder mis ik de volgorde van de taken zoals op de website is vermeld. Daarnaast mis ik ook het dagelijkse pushbericht met daarin de taken voor die dag.

  Antwoord
  • redactie

   We gaan binnenkort een abonnement voor de pushberichten aanschaffen. We hebben begin volgende week daar een gesprek over met Raphael. We zijn nog in overleg met de appbouwer hoe de taken in een andere volgorde geplaatst kunnen worden. Naar de afvinklijst zullen we morgen kijken, we hebben zelf wel de nieuwe exemplaren geupload, dus waar dat fout is gegaan weten we niet.

   Antwoord
 3. Jacomien

  Ik krijg de melding “disabled” this app jas been set to inactieve.
  Zijn er meer mensen die dit hebben?

  Antwoord
  • redactie

   Waarschijnlijk heb je een android telefoon? Google rolt de nieuwe app geleidelijk uit, daar hebben wij helaas geen invloed op. Heb je een IOS dan kun je de app verwijderen en opnieuw downloaden, dan zal de nieuwe app wel werken.

   Antwoord
   • Kelsey

    Dus als ik het goed begrijp wordt het wachten door Google om de app te kunnen gebruiken? Doordat er disabled vermeld staat?

    Antwoord
    • redactie

     De app is afgelopen maandag naar de Playstore gestuurd. Een deel van de android gebruikers kan inmiddels gebruik maken van de nieuwe app. En het gedeelte van de gebruikers waar de niewue app nog niet is uitgerold door Google zal helaas nog even moeten wachten. Apple rolt de app wel meteen in het geheel uit, Google doet dit anders…..

     Antwoord
  • Kelsey

   Ja ik krijg dit ook vermeld… enorm jammer want ik gebruik wekelijks deze afvinklijst..

   Antwoord
   • redactie

    De nieuwe schema’s komen vannacht in de app te staan. Werkt de app nog niet dan kun je het schema ook op de website bekijken. We hopen dat alle gebruikers van onze app zo snel mogelijk van de nieuwe app gebruik kunnen maken.

    Antwoord
 4. Julie

  Het afvinken gaat jammer genoeg niet of heeeeeel moeizaam (iphonegebruiker)

  Antwoord
  • redactie

   Dat klopt, er zijn problemen de Ios versie. Maar daar wordt aan gewerkt.

   Antwoord
 5. Karo

  Hier ook zelfde probleem… niets te zien op de app op mijn iPhone

  Antwoord
  • redactie

   Nog even geduld, er is gisteren een update naar Apple gegaan en zodra dit bij Apple is doorgevoerd moet de app werken.

   Antwoord
   • Karo

    Super! Bedankt vr de info!!

    Antwoord
 6. Suus

  Ik heb heel erg uitgekeken naar de afvink mogelijkheid, helaas ben ik inmiddels een beetje teleurgesteld. Ik gebruik het 2 wekelijkse schema.
  Hoewel de app bij mij redelijk goed werkt (bugs zijn begrijpelijk bij een nieuwe app), mis ik de volgorde zoals deze op de website staat.
  Ik vind het prettig om te weten wat ik elke dag mag/moet doen. Nu staat alles door elkaar.
  De dagelijkse routine zou ik graag in volgorde aan kunnen passen. Niet zo logisch om eerst je kinderen naar school te brengen om vervolgens de lunch klaar te maken en te ontbijten.
  Ik blijf nog maar even de uitgeprinte versie van de webiste gebruiken.

  Antwoord
  • redactie

   Dat begrijp ik, daar wordt aan gewerkt en hopelijk vinden ze daar een oplossing voor.

   Antwoord
 7. Caro Nijboer

  Hallo,

  Ik heb zojuist de app gedownload want ik was zeer benieuwd. Ik heb deze gedownload op mijn Iphone, maar wanneer ik een schema moet kiezen en dit aanvink, lijkt het alsof de app er daarna niks mee doet. Telkens blijft er staan dat ik een abonnement moet kiezen. De app is nu verder “leeg”.
  Kunnen jullie me hierbij helpen?

  Alvast hartelijk dank!

  Antwoord
  • redactie

   Ik heb inmiddels hetzelfde probleem, heb ook een Iphone. Vanmorgen had ik nog een schema, en nu is het weg. Ik heb het bij de helpdesk neergelegd en zij gaan ermee aan de slag.

   Antwoord
   • ANNEKE

    hallo, bij mij op mijn iPhone precies hetzelfde namelijk een leeg scherm na aanvinken abonnement.
    fijn dat er aan geweekt wordt.
    dank alvast.

    Antwoord
    • redactie

     Bij de Ios versie zijn er wat problemen. Er is inmiddels een update gedaan. Maar er schijnt ook een fout in de server te zitten waardoor niet de juiste informatie naar de app wordt verstuurd. Het staat aan de achterkant van de app wel goed, maar bij het verzenden gaat het mis. Daar wordt op dit moment aan gewerkt, helaas dus nog even geduld.

     Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Nieuwsbrief en schema’s

* indicates required


Huishoudschema


Bekijk ons cursusaanbod

Pin It on Pinterest

Share This