We vinden het ontzettend leuk dat we een nieuwe blogger aan jullie mogen voorstellen. Marianne is opruim- en budgetcoach en dat past natuurlijk prima bij Slim Huishouden. We aarzelden dan ook geen moment toen haar mail voorbij kwam waarin zij zichzelf voorstelde. 

Hallo, ik ben Marianne

Mijn naam is Marianne Bodenstaff, 45 jaar, samenwonend met Mark en onze drie kinderen in Waddinxveen (Zuid-Holland). Ik ben opruimcoach en budgetcoach bij Huishouden op Orde.

Ik help mensen bij het opruimen van spullen in huis, of het nu gaat om de woonkamer, badkamer, keuken, kledingkast, garage of zolder. Ook help ik mensen overzicht in de mailbox, een ordelijke administratie en inzicht in hun financiële situatie te krijgen.

Voor Slim Huishouden schrijf ik regelmatig blogs met tips en adviezen over deze onderwerpen. Want iedereen verdient een huishouden op orde zodat je kunt genieten van de dingen die echt belangrijk zijn in je leven!

Heb je een vraag? Ik help je graag! Je kunt een mailtje sturen naar info@huishoudenoporde.nl of bellen op 06 – 44 954 250. Kijk voor meer informatie over mij en mijn bedrijf op Huishouden op Orde of op mijn Facebookpagina.