Leuke cadeau tips voor je zus of broer
Gepubliceerd op: 1 september 2022

Dikke kus van je… broer of zus! Broers en zussen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze zijn onze eerste vrienden en vertrouwelingen en we delen vaak een speciale band met ze die anders is dan alle andere. En daarom mogen we ze best in het zonnetje zetten!

Een leuke manier om onze liefde en waardering voor onze broers en zussen te tonen, is door ze een leuk cadeau te geven. Hier zijn drie van de leukste cadeau-ideeën die zeker een glimlach op het gezicht van je broer of zus zullen toveren.

Een herinneringsboek

Koffers vol herinneringen! Voor een écht speciaal en sentimenteel cadeau stel je een herinneringsboek samen, gevuld met foto’s en herinneringen aan je broer of zus. Ben je tijdens het videobanden digitaliseren wat leuke video’s tegengekomen? Zet deze op een USB-stick en voeg deze bij het boek!

Herinneringsboeken zijn een mooie manier om een speciale gelegenheid te vieren, zoals een verjaardag of gewoon om te laten weten dat je je familie waardeert. Plan een avondje samen met je broer of zus en blader door alle herinneringen. Wat is jouw favoriete herinnering?

Zelf iets bakken

Is je broer of zus een zoetekauw, dan zijn zelfgebakken koekjes altijd een schot in de roos! Liefde gaat immers door de maag. Je kunt creatief zijn met het versieren, en zorg ervoor dat je ze mooi verpakt zodat ze vers blijven. En dat niet alleen, ieder koekje is uniek, en geen twee mensen maken ze precies op dezelfde manier. Dit betekent dat als je de jarige job een bord koekjes geeft, je hem ook een stukje van jezelf geeft.

Of je nu een gekoesterd familierecept deelt of een nieuwe smaakcombinatie uitprobeert, zelfgemaakte koekjes zijn een heerlijk cadeau dat zeker in de smaak zal vallen.

Een verjaardagskalender maken

Een kalender vol herinneringen, speciaal voor jouw broer of zus. Een verjaardagskalender maken is een unieke en persoonlijke verrassing dat de speciale band tussen jou en je broers en zussen symboliseert. Er zijn online diverse websites waarbij je binnen no-time je eigen verjaardagskalender kunt maken.

Elke maand een favoriete foto van jullie samen, met ruimte om belangrijke data en gebeurtenissen in te schrijven. Kies voor een leuke lay-out en jouw cadeau is ready-to-go! Tover een glimlach op het gezicht van de jarige job en geef een verjaardagskalender cadeau.
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X