Op Slim Huishouden willen we je graag helpen om je huishouden op rolletjes te laten lopen. We hebben een korte rondleiding gemaakt zodat je stap voor stap kennis kunt maken met onze website. We hebben een zevental hoofdonderwerpen: huishoudschemahuishoudenwonenorganiserengeldzakenkoken en lifestyle.

Wie zijn wij?

Wil je meer weten over het team achter Slim Huishouden? Lees dan hier verder.

De Slim Huishouden App

We hebben in februari 2017 onze app gelanceerd. Deze app is inmiddels ruim 21.000 keer gedownload (november 2017). In februari 2018 komt onze Slim Huishouden app 2.0 uit met de mogelijkheid om gedane klusjes af te vinken en zelf taken toe te voegen.

Zoekfunctie

We hebben twee zoekmogelijkheden. Op verschillende pagina’s vind je in de rechterkolom een zoekfunctie. Mobiele gebruikers vinden de zoekfunctie onderaan het artikel. Rechts bovenin de website naast het menu zie je een vergrootglas. Die bevat ook een zoekfunctie. Deze functie werkt alleen wanneer je naar boven scrollt of de back to top button rechts onderaan gebruikt. Vul het betreffende trefwoord in en je krijgt een overzicht van de artikelen die over het onderwerp gaan.

Printfunctie

Mobiele gebruikers vinden de printfunctie onderaan bij Share this. Klik hierop en kies vervolgens het printtekentje. Voor de andere gebruikers staat het printtekentje aan de linkerzijkant. Je kunt hiermee printen, mailen en de pagina in een PDF bestand openen. Je hebt wanneer je op de menuknop klikt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te printen zonder de afbeeldingen  tip

Mobiele gebruikers

De website is mobile responsive. Komen jullie nog zaken tegen waarvan je denkt dat het anders kan? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Nieuwe artikelen

Op de homepagina vind je een overzicht van onze meest recent geplaatste artikelen. Vind je een artikel interessant of heb je aanvullende informatie en tips dan kun je een reactie achterlaten. Je kunt natuurlijk ook via Facebook of Twitter reageren.

Onze onderwerpen

We hebben een achttal hoofdonderwerpen die zijn onderverdeeld in subcategorieën. We vinden het leuk wanneer je een reactie achterlaat, een tip deelt, je mening geeft over een onderwerp. Bij de meeste artikelen hebben we de mogelijkheid van reageren.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kun je ons een mailtje sturen. Wij streven ernaar deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Je kunt ons volgen viat Facebook en Twitter daar natuurlijk ook een berichtje achterlaten!

Veel plezier op de site!