Aan de slag met Slim Huishouden

 

Op Slim Huishouden willen we je graag helpen om je huishouden op rolletjes te laten lopen. We hebben een korte rondleiding gemaakt zodat je stap voor stap kennis kunt maken met de website!

Wie zijn wij?

Wil je meer weten over het team achter Slim Huishouden? Lees dan hier verder.

Zoekfunctie

We hebben twee zoekmogelijkheden. Op verschillende pagina’s vind je in de rechterkolom een zoekfunctie. Mobiele gebruikers vinden de zoekfunctie onderaan het artikel. Rechts bovenin de website naast het menu zie je een vergrootglas. Die bevat ook een zoekfunctie. Deze functie werkt alleen wanneer je naar boven scrollt of de back to top button rechts onderaan gebruikt. Vul het betreffende trefwoord in en je krijgt een overzicht van de artikelen die over het onderwerp gaan.

Printfunctie

Mobiele gebruikers vinden de printfunctie onderaan bij Share This. Klik hierop en kies vervolgens het printtekentje. Voor de andere gebruikers staat het printtekentje aan de linkerzijkant. Je kunt hiermee printen, mailen en de pagina in een PDF bestand openen. Je hebt wanneer je op de menuknop klikt bijvoorbeeld ook de mogelijkheid om te printen zonder de afbeeldingen.      tip

Mobiele gebruikers

De website is mobile responsive. Daarbij werken we voor de pc en laptop met veel plaatjes. Voor mobiele gebruikers hebben we ervoor gekozen met minder foto’s te werken. Het submenu bestaat voor mobiele gebruikers uit tekst zonder foto’s. Dat maakt het gebruik voor mobiele gebruikers simpeler, je hoeft niet eindeloos te scrollen. Komen jullie nog zaken tegen waarvan je denkt dat het anders kan? Laat het ons weten via ons contactformulier.

Nieuwe artikelen

Op de homepagina vind je een overzicht van onze meest recent geplaatste artikelen. Vind je een artikel interessant of heb je aanvullende informatie en tips dan kun je een reactie achterlaten. Je kunt natuurlijk ook via Facebook of Twitter reageren.

Onze onderwerpen

In de header staan onze hoofdonderwerpen. Deze zijn weer onderverdeeld in subcategorieën welke een eigen submenu hebben om het navigeren makkelijker te maken. We vinden het leuk wanneer je een reactie achterlaat, een tip deelt, je mening geeft over een onderwerp. Bij de meeste artikelen hebben we de mogelijkheid van reageren.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kun je ons een mailtje sturen. Wij streven ernaar deze binnen 2 werkdagen te beantwoorden. Je kunt je met Facebook en Twitter bij ons aansluiten en daar natuurlijk ook een berichtje achterlaten!

Veel plezier op de site!

Pin It on Pinterest

Share This
X