Huishouden op rolletjes op Facebook

Wil jij ook je huishouden op rolletjes laten lopen? Maar loopt het niet altijd zoals je had gepland? Wil je meer ondersteuning en tips? Meld je dan aan bij onze besloten groep ’huishouden op rolletjes’ op Facebook.

Huishouden op rolletjes

Ben je op zoek naar meer regelmaat in je huishouden? We zetten regelmatig de reminders van de huishoudschema’s op de site. En we herinneren je aan het belang van routines die je huishouden op rolletjes laten lopen. En niet te vergeten de dagelijkse klusjes,  want die zorgen ervoor dat je het overzicht houdt. Daarbij ontvang je geregeld tips om je huishouden op rolletjes te laten lopen.

Het lukt gewoon niet altijd

Je bent niet de enigste! Ook wij ervaren dat het niet altijd gaat zoals we zouden willen. En dat komt door bijvoorbeeld door druk zijn met je werk, zieke kinderen, een lichamelijke beperking, mantelzorg of gewoon geen zin om te gaan ruimen en poetsen.

Vragen

Vragen op huishoudelijk gebied kun je hier stellen. Wil je weten hoe je een bepaalde vlek verwijderd, vraag het hier. Loop je vast met de huishoudschema’s, laat het ons weten. Je bent niet de enige die soms of geregeld vastloopt in het huishouden.

Verder lezen

Verder lezen

naar de schema’s

dagelijks huishoudschema

plan van aanpak

basisschema