Uitleg huishouden 2.0

 

Er is zoveel veranderd in de samenleving sinds de jaren ’50 van de vorige eeuw. De traditionele rolverdeling ging op de schop, de keuzemogelijkheden zijn enorm toegenomen, de ontwikkeling van hightech apparaten gaat maar door. En het gewone dagelijkse schoonmaken, hoe doen we dat in de 21ste eeuw? Kan het sneller, effectiever en simpeler? Jazeker, en daardoor houd je meer tijd over voor de leuke dingen in het leven!

Snel, effectief en simpel schoonmaken klinkt ons als muziek in de oren. Afgelopen maanden mochten wij aanschuiven bij een professionele schoonmaakcursus. De kennis die we daar hebben opgedaan (eerlijk is eerlijk, dat we zoveel zouden leren hadden we niet verwacht) gaan we met jullie delen in Huishouden 2.0.

SES methode

Bij de SES methode draait het om snel – effectief – simpel schoonmaken. Wat je hiervoor nodig hebt zijn vakkennis, de juiste schoonmaakmaterialen en reinigingsmiddelen. In Huishouden 2.0 gaan we dieper in op het gebruik van de juiste materialen en producten. En laten we zien hoe je nu het meest effectief kunt schoonmaken in zo min mogelijk tijd.

Pin It on Pinterest

X