Select Page

Winactie: Ideale stofzuiger voor huisdierbaasjes: Rowenta Compact Power™ Animal Care RO3985EA

Winactie: Ideale stofzuiger voor huisdierbaasjes: Rowenta Compact Power™ Animal Care RO3985EA

Net als ieder ander huisdierenbaasje ben ik stapel op mijn kat. Het enige kleine minpuntje zijn die eeuwige haren die overal in huis terecht komen. Gedurende de dag kan ik precies zien waar Myst is geweest. Uiteraard op bed 🙄 op de tafel en de bank en niet te vergeten de kattenharen die overal op de vloer terechtkomen. Het was dan ook een aangename verrassing toen Rowenta onze redactie benaderde met de vraag of wij een nieuwe stofzuiger wilde testen. 

Ik was uiteraard zeer benieuwd naar de stofzuiger die ik zou gaan testen. Bij het uitpakken van de doos bleek het om de Rowenta RO3985EA te gaan. Deze stofzuiger schijnt uitermate geschikt te zijn voor mensen die honden en/of katten hebben rondlopen. Dat komt dus goed uit, want ook hier loopt een harig dierenvriendje rond. 

Het was wel even wennen want er staat hier al geruime tijd een snoer- en zakloze stofzuiger in de bezemkast. Bij het in elkaar zetten van de stofzuiger was er een klein probleempje. Rond de flexibele slang zat een stukje doorzichtig plastic en moest dat nu verwijderd worden of zou ik dan meteen de hele stofzuiger slopen? 

Dus voor de zekerheid maar contact opgenomen met Rowenta. Er bleek een onderdeel te missen en binnen no time had ik een nieuwe stofzuiger in huis. Gelukkig maar, want ik begon al te twijfelen aan mezelf. Hoe kan ik een website over het huishouden runnen als ik niet eens een stofzuiger in elkaar kan zetten  🙄 

Huisdierharen verwijderen met deze krachtpatser

Myst is een ontzettend lieve kater maar heeft vooral witte haren. En die zijn heel erg zichtbaar op m’n antracietgrijze hoeslaken. Als deze stofzuiger korte metten maakt met de wiite haren van Myst ben ik – en zeker ook m’n mannetje – heel erg blij.

Wat ik ideaal vind aan deze Rowenta Compact Power™ Animal Care RO3985EA is het borsteltje wat aan het flexibele deel van de slang is gemonteerd. Er zijn altijd van die momenten waarop je de stang losmaakt van de slang en bijvoorbeeld de bank of de trap te stofzuigen. En dat gaat met dit borsteltje heel makkelijk. En het voordeel is dat dit borsteltje dus altijd aan je stofzuigerslang vastzit. En heb je de borstel niet nodig, met één klik schuif je hem naar achteren.

Verder doet de stofzuiger precies wat je van een goede stofzuiger verwacht. Hij zuigt het stof en vuil makkelijk op. En ook de witte haren van Myst zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!  

De pluspunten van de ROWENTA COMPACT POWER™ ANIMAL CARE RO3985EA

Nooit meer filters vervangen. Kijk dat is nu prettig. Het is namelijk een klusje wat er in ‘huize Slim’ vaak bij inschiet. Dan denk ik dat doe ik later wel om het dan volledig te vergeten. Je moet wel de Hygiëne+ zakken van Rowenta gebruiken als je het filter niet wil vervangen. De filters in deze stofzuiger hebben namelijk een zeer sterke filteringskracht waardoor, in combinatie met de Hygiëne+ stofzakken,(toevoeging is nodig omdat de stofzuigerzak namelijk het grootst deel van het stof opvangt.)  maar liefst 99.98% van het opgezogen stof wordt gefilterd! En dat betekent dat ook de allergenen van huisdieren efficiënt worden opgevangen, dus ideaal voor mensen met een huisdieren- of stofallergie. Deze krachtpatser heeft dan ook niet voor niets een A-score behaald voor stofopname op harde vloeren en stofuitstoot.

+ Maar liefst een bereik van 8.8 meter. Dus bij een standaard woonkamer hoef je de stekker maar één keer in te pluggen. Wil je overigens je hele huis in één keer zuigen zonder de stekker te verplaatsen naar een ander stopcontact? Gebruik dan een verlengsnoer. Voordat ik overging op een snoerloos exemplaar, had ik in een keukenkastje – voorzien van een stopcontact – een verlengsnoer liggen. Ik plugde daar dus altijd de stekker in ongeacht waar er gestofzuigd werd.

+ Energiezuinig met het A label. Hier ben ik de laatste jaren steeds kritischer op geworden. Voorheen lette ik daar nooit zo op, maar het is voor het milieu en ook voor de portemonnee veel beter. 

+ Handige accessoire de mini-turboborstel. Dit is absoluut mijn favoriet. De witte haren van Mist verdwenen in no-time in de stofzuigzak. De Rowenta stofzuiger Compact Power™ Animal Care is dan ook speciaal ontworpen voor mensen met huisdieren om de dierenharen snel en efficiënt van tapijt en meubelen te verwijderen.

Waar is deze krachtpatser te koop?

We hebben goed nieuws voor degene die deze stofzuiger willen hebben. We vonden het namelijk een leuk idee om het testapparaat te verloten onder onze lezers. Ik moet eerlijk zeggen dat ik daar achteraf toch wel een klein beetje spijt van heb, maar aan de andere kant blijft het gewoon leuk om een winactie te organiseren.

Wil je in aanmerking komen om deze krachtpatser te winnen? Plaats dan hieronder je bericht en dan loot je straks automatisch mee in de eerste winactie van het jaar! Maandag 11 februari 2019 maken we de winnaar bekend!

De winactie is gesloten! We maken straks de winnaar bekend!

En de winnaar is Maaike, gefeliciteerd! 

En anders is dit top apparaat te koop bij de Blokker

Dit is een gesponsord artikel, lees meer hierover in de disclaimer
61 Comments

 1. Cynthia Avila

  Ik zou deze stofzuiger heel graag willen hebben, heb een hond die ontzettend verhaard en een zoontje die heel veel kruimels achterlaat 😄

  Antwoord
 2. Priscilla

  Heel graag

  Antwoord
 3. Lindy

  Wat een leuke actie! Ik ben heel benieuwd of hij de oplossing zal zijn voor de vlokken pluishaar van mijn Ragdoll kater!

  Antwoord
 4. Anique

  Ja super graag

  Antwoord
 5. Carola Meijer

  Wij hebben een kater lopen met redelijk lange haren en met extreme haaruitval. Dit komt wellicht door onze grote, gevaarlijke, angstaanjagende en herrie makende stofzuiger.
  Vanwege onze kat zijn haaruitval, stofzuigen wij iedere dag het huis en soms wel meer dan 1x!. We lopen de hele tijd te slepen met onze huidige stofzuiger, aangezien hij maar een paar meter snoer heeft.
  Er van uitgaand dat wij met 10 minuten klaar zijn (erg lang volgens onze doodsbange kater), zijn wij per week 1uur en 10 minuten aan het stofzuigen. Op jaarbasis is dit maar liefst 61 uur! Snow, onze kater, is van mening dat deze tijd beter besteed kan worden. Aangezien we met de stofzuiger de helft sneller klaar zijn, dankzij de verbeterde zuigkracht en zijn enorm lange snoer, betekend dit dat we maar liefst 30 uur aan aaien en vertroetelen kunnen besteden, een echt feestje voor onze kat Snow.

  Antwoord
 6. hilgefort

  ik zou graag deze mooie stofzuiger winnen,allereerst omdat hij zo energiezuinig is ,wat ik toch wel erg belangrijk vind,en met mijn hondjes in huis krijgen haartjes geen enkele kans ,verder heeft hij vele hulpstukken ,wat het huishouden doen toch wat makkelijker maakt

  Antwoord
 7. Leonid

  Ik waag graag een kansje, op deze krachtige stofzuiger. We kunnen hem goed gebruiken, onze huidige stofzuiger is er zo goed als mee opgehouden. Met de extra voordelen van deze Rowenta, kunnen we al het vuil weer de baas zijn!! Ideaal ook dat hij geschikt is leefomgevingen met huisdieren.

  Antwoord
 8. IMar

  Ik ben echt een ❤️ Valentijn kluns, maar mijn intenties zijn goed.
  Ik ben voor je gevallen,zomaar op de straat.
  Ik zag je prachtige verschijning, maar de stoep te laat.
  Onze eerste kus was bij de schuur, ik miste je mond en kuste de muur.
  Ondanks al dat gestuntel zijn we al 19 jaar samen en een dochtertje rijker.
  Een blik, een woord een stille wenk. Elkaar zo kennen is een geschenk,maar wat zou ik jou mijn lieve vrouw Marit nog wat extra willen laten stralen met deze prachtige prijs om te laten merken dat ik altijd aan je denk!🔆🔆

  Antwoord
 9. Reijna

  Ik zou graag deze fraaie stofzuiger van Rowenta winnen. Het extra lange snoer en de turboborstel voor de haren op de vloerbedekking spreken mij erg aan. Mijn huidige stofzuiger is niet speciaal voor huisdieren, dus ben erg enthousiast naar de kracht en eigenschappen van deze duster!

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën

Ons eigen SlimDoekje
Download onze app

Nieuwsbrief en schema’s

* indicates required


Nieuwsbrieven


Bekijk ons cursusaanbod

Over Slim Huishouden

Pin It on Pinterest

Share This
X