Hoe richt ik mijn badkamer mooi in?
Gepubliceerd op: 17 november 2022

Badkamers zijn vaak een van de meest verwaarloosde kamers in huis als het gaat om inrichting. Maar waarom? De badkamer is een kamer die we elke dag gebruiken, dus verdient hij evenveel aandacht als elke andere kamer in huis. Lekker makkelijk als er toch geen visite naar binnen huppelt…

Als je je toiletruimte een beetje extra pit wilt geven zonder veel geld uit te geven, lees dan snel verder voor wat tips en trucs!

Maak een to-do list

Kijk eerst eens goed naar je badkamer Eindhoven en maak een lijst van alles wat je zou willen veranderen.  Als je een duidelijk idee hebt van wat er moet gebeuren, is het tijd om je lijst te gaan maken. Schrijf alles op wat gedaan moet worden, hoe klein het ook lijkt. Als je alles op je lijstje hebt staan, is het tijd om prioriteiten te gaan stellen. Zoek uit welke punten het belangrijkst zijn en begin daar eerst aan te werken.

Als je elke taak hebt afgerond, vink je hem af van je lijst en ga je verder met het volgende punt. Binnenkort heb je een gloednieuwe badkamer waar je trots op kunt zijn! Als je met een heel klein budget werkt, overweeg dan om alleen cosmetische veranderingen aan te brengen, zoals het schilderen van de muren of wat nieuwe mooie handdoeken en accessoires. Ook kleine veranderingen hebben een grote impact!

Vervangen oude zaken

Als je wat meer geld hebt om mee te werken, kun je overwegen om gedateerde armaturen te vervangen, zoals het toilet, de wastafel of het bad. Ook kun je  vloertegels aanschaffen in Eindhoven. Dit zijn allemaal relatief eenvoudige en goedkope projecten die een grote impact kunnen hebben op het uiterlijk van je badkamer. Zorg ervoor dat je onderzoek doet voordat je een definitieve beslissing neemt – het is belangrijk om armaturen te kiezen die zowel bij je budget als bij je ruimte passen.

De details

Vergeet tenslotte de details niet! 

Nieuwe handdoeken, vloerkleden, gordijnen of zelfs nieuwe zeepdispensers kunnen er al voor zorgen dat je badkamer aanvoelt als een gloednieuwe ruimte. En als je echt zin hebt in een creatieve bui, waarom probeer je dan niet wat do-it-yourself decoratie? Een snelle zoektocht online levert een heleboel leuke handleidingen op voor eenvoudige en goedkope doe-het-zelf projecten die perfect zijn om je toiletruimte een nieuwe touch te geven. Wees niet bang om creatief te worden – het is tenslotte jouw ruimte!
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X