Hoe laat je jouw verbouwing soepel verlopen?
Gepubliceerd op: 23 februari 2023

Als je je woning gaat verbouwen, kun je er zeker van zijn dat dit veel rommel gaat opleveren. Ten eerste moet je waarschijnlijk eerst veel sloopwerk verrichten om vervolgens de boel weer op te bouwen. Dit geeft altijd veel rommel en het is belangrijk om deze troep gelijk op te ruimen.

Een werkplek die vol met afval ligt, is namelijk geen prettige werkplek. Wil je op de juiste manier en voor een goede prijs van je afval af, dan kun je het beste in zee gaan met een goed afvalbedrijf. Hier vindt je namelijk vele opties om ieder soort afval op de juiste manier af te voeren.

Huur een container

Sloopwerk levert altijd een grote hoeveelheid bouwafval op en het is belangrijk dat je dit snel kunt afvoeren. Je kunt daarom een bouw en sloopafval container huren. Je hebt verschillende soorten containers. Zo kun je kiezen voor een container waar je alleen puin kunt deponeren.

Ook zijn er bakken beschikbaar voor alleen hout. Het is verstandig om even te kijken wat voor jou het voordeligst is want hoe beter je kunt scheiden, hoe lager je je totale kosten kunt houden. Lukt het niet om je bouwafval te scheiden? Dan is er nog altijd geen nood aan de man. Je kunt namelijk ook een container huren waar je gemengd afval in kunt gooien.

Zorg voor een snelle afvoer van je afval

Een verbouwing verloopt vaak volgens een strakke planning. Het is daarom belangrijk dat je hoop afval je planning niet in de weg komt te staan. Zorg er daarom altijd voor dat wanneer je een afvalcontainer huren gaat, je dit bij een bedrijf doet dat snel in actie kan komen wanneer je container eenmaal vol is. Hoe sneller je volle container opgehaald kan worden, hoe beter. Ook kun je gelijk weer een nieuwe container neer laten zetten zodat je je afval niet twee keer door je handen hoeft te laten gaan. Dat kost alleen maar tijd en die tijd kun je beter in de verbouwing van je woning steken.

Denk aan de noodsituaties

Het kan altijd gebeuren dat je meer afval genereert dan je van tevoren had verwacht. In dat geval is het belangrijk dat je een plan B achter de hand hebt. Een goede manier om snel extra afval te kunnen afvoeren, is door puinzakken te regelen.

Deze kun je inzetten wanneer je container vol is, maar wanneer er nog wel bouwafval is dat afgevoerd zou moeten worden. Je kunt deze puinzakken eenvoudig bestellen en je kunt ze eenvoudig opbergen omdat je ze kunt opvouwen. Moet je deze zak gebruiken en is deze eenmaal vol, dan kun je gewoon een belletje plegen naar je leverancier en die zal de zak met een vrachtwagen komen ophalen. Zo ben jij snel van jouw bouwafval af.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X