Geef je woonkamer een geheel nieuwe uitstraling
Gepubliceerd op: 7 juni 2022

Er komt een tijd dat je écht eens toe bent aan iets nieuws. Misschien maak je al jaren gebruik van hetzelfde interieur, kijk je al enige tijd tegen dezelfde kleuren op de muur aan of voel je je gewoon niet zo ‘thuis’ meer in je eigen huis. Dan is het hoog tijd voor verandering.

Een make-over kan op heel veel verschillende manieren worden uitgevoerd. Van een nieuwe lik verf op de muren tot compleet andere meubels. Maar wist je dat je de woonkamer ook al een geheel andere uitstraling kunt geven met nieuwe raambekleding? Het duo rolgordijn is onmisbaar voor de living. In dit artikel leggen we waarom én wat dit betekent voor de uitstraling van jouw woonkamer.

Budgetproof alternatief

Het fijne van duo rolgordijnen is dat ze zeer budgetvriendelijk zijn. Een make-over betekent niet dat je direct honderden euro’s uit moet geven aan één ruimte. Soms maken de kleinste veranderingen al het verschil. We weten allemaal hoe belangrijk raambekleding is. Daar zijn de meeste interieurdesigners het dan ook wel over eens. Zij vormen de basis van jouw interieur. Als de raambekleding goed is, zal dit op het gehele interieur effect hebben. Duo rolgordijnen zijn relatief goedkoop. Zeker als je ze vergelijkt met bijvoorbeeld houten jaloezieën. Ze creëren hetzelfde effect, maar voor veel minder geld.

Zet de hoeveelheid privacy en lichtval naar eigen hand

Duo rolgordijnen werken ongeveer hetzelfde als jaloezieën. Het belangrijkste verschil is de prijs. Die is vriendelijker bij de rolgordijnen. De functie is echter hetzelfde. Zo is het belangrijkste voordeel dat je bij beide vormen van raambekleding de privacy en het lichtval geheel naar eigen hand kunt zetten. Dankzij het inventieve systeem van twee schuivende stoffen ben je in staat om de privacy en lichtinval geheel zelf te bepalen.

De bediening van de duo rolgordijnen is ontzettend gemakkelijk. Met een eenvoudige handeling laat je de stoffen over elkaar heen schuiven en bepaal je zo zelf de perfecte sfeer voor iedere situatie. Op een zonovergoten dag wil je bijvoorbeeld minder zon binnenlaten om extra warmte in huis te vermijden. Tegelijkertijd zal die zon ook vervelend zijn wanneer je wilt werken of televisie kijkt. Door iets meer te verduisteren, maar er wel nog voor te zorgen dat je lekker naar buiten kunt kijken, creëer je opnieuw een passende setting.

Makkelijk te reinigen

Een van de grootste voordelen van duo rolgordijnen is dat ze heel gemakkelijk te reinigen zijn. Dit is met name prettig voor mensen die gevoelig zijn voor huisstofmijt. Het is gemakkelijk af te nemen met een doekje en binnen een handomdraai weer volledig schoon. Dat geeft een fris gevoel.

Ben je echt toe aan een geheel nieuwe uitstraling? En denk je dat de duo rolgordijnen van Veneta.com je de finishing touch bezorgen? Bedenk dan goed welke persoonlijke wensen je hebt. Heb je bijvoorbeeld een bepaalde kleur in gedachten? Welke maten moet het gordijnen hebben? Enzovoorts. Op die manier kunnen ze je snel helpen en geniet jij binnen no-time van een slimme, voordelige make-over.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X