Ben je van plan om een nieuw servies te kopen?
Gepubliceerd op: 22 februari 2022

Ben je op zoek naar nieuw serviesgoed? Dan hebben we goed nieuws voor je: want er zijn er heleboel looks om uit te kiezen. Je servies gebruik je iedere dag weer opnieuw en het is natuurlijk wel zo fijn als je ook blij wordt van die mooie bordjes en kopjes. 

We raden je aan om de tijd te nemen om een doordachte keuze te maken, want dan kom je absoluut tot de serviesset van je dromen. Dat is wel zo leuk,  want je gebruikt je serviesgoed iedere dag weer! Hier kun je allemaal op letten.

Verschillende populaire merken voor servies

Het is allereerst zaak om wegwijs te worden in de wereld van het serviesgoed. Je kent waarschijnlijk wel een aantal winkels of merken waar je terecht kunt voor servies. Maar het is onmogelijk om alle designs te kennen. We stellen je graag voor aan een aantal populaire merken. HKliving is enorm geliefd in het interieur en staat bekend om kleurrijk en origineel serviesgoed. Daar raak je niet op uitgekeken!

Een andere bijzondere keuze is Blond Amsterdam, met de vrolijke illustraties. Wellicht is het helemaal iets voor jou!

Uiteenlopende kleuren, prints en details

Met de zoektocht naar serviesgoed kom je allerlei kleuren, prints en details tegen. Het is belangrijk om daarop te letten en vast te stellen wat jouw voorkeur heeft. Van rustgevend serviesgoed in een kleur als wit of crème zonder poespas tot opvallend serviesgoed waarin meerdere kleuren samenkomen: iedereen heeft hier weer een eigen smaak in! Maak in ieder geval gebruik van het ruime aanbod dat er te vinden is. Voor zowel een strak Scandinavisch interieur als een sfeervol bohemian interieur is er een bijpassende set te vinden – om maar wat voorbeelden van woonstijlen te noemen.

Complete set of losse onderdelen

Heb je bedacht hoe je serviesgoed er ongeveer uit moet komen te zien? Dan komen we op een praktische zaak uit: de keuze voor een complete serviesset of juist losse onderdelen. Voor beide opties valt er iets te zeggen. Met een complete set ben je in één klap klaar en ben je er zeker van dat alles netjes bij elkaar past. Het nadeel kan dan weer zijn dat een set wat eentonig oogt.

Wil je dat voorkomen in je interieur? Ga dan zelf verschillende onderdelen met elkaar combineren. Maak steeds bijvoorbeeld net een andere keuze qua kleur of gradiënt, zodat je een speelse look creëert op tafel. Dus gewoon lekker mixen en matchen.

Kwaliteit van de serviesset

Met alleen de looks zijn we er nog niet. Let ook zeker op de kwaliteit van de serviesset! Je wilt er immers lekker lang mee doen. Wat zwaarder, dikker steengoed gaat over het algemeen langer mee dan fragieler servies. Dit is iets om in het achterhoofd te houden.

Kijk verder of de items in de vaatwasser kunnen zonder te beschadigen: dat is toch ook wel een vereiste. En passen de borden wel in de vaatwasser? Het is mij wel eens overkomen dat de grote borden niet in de vaatwasmachine paste. Mocht ik die dus met de hand gaan afwassen.
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X