Disclaimer

De informatie op onze website wordt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Helaas kunnen fouten niet worden uitgesloten. Ook kunnen wij niet garanderen dat alle informatie up-to-date is. Slimhuishouden.nl aanvaardt op geen enkele wijze de aansprakelijkheid voor de gevolgen van onjuistheden in gegevens en/of verouderde informatie. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Gezondheidsadviezen

De informatie op onze website is niet bedoeld als vervanging van medische zorg of behandeling. Niets kan een arts of een andere zorgverlener vervangen. Het is ook verstandig om eerst te overleggen met je arts of zorgverlener voordat je de tips gaat toepassen.

Advertenties / gesponsorde artikelen

Gesponsorde berichten zijn berichten waar wij voor betaald krijgen. Deze berichten zijn te herkennen doordat wij er gesponsord bij zetten. Dat doen we aan het begin van een blog.

We zullen nooit iets plaatsen waar we niet voor de volle honderd procent achter staan. We bepalen zelf wat we wel of niet plaatsen. Wanneer het om producten gaat zullen wij deze altijd testen voordat we er over schrijven. Ook de teksten worden altijd zelf door ons geschreven.

Je zult in blogs ook links tegenkomen die niet gesponsord zijn en niet het gevolg van een samenwerking zijn. Dat zijn dan links waarvan wij denken dat ze wellicht nuttig voor onze lezers kunnen zijn.

Links die geplaatst worden in het kader van een samenwerking met gesloten beurs zullen we vermelden onder samenwerking.

De banners die op Slim Huishouden verschijnen zijn echter niet altijd onze eigen keuze. Zodra we een banner zien waar we niet blij van worden dan verzoeken we deze partijen om te stoppen met de desbetreffende banner.

SlimHuishouden.nl is een informatieve website en is indertijd door onze vriendinnengroep opgericht zonder enig winstoogmerk. Maar we investeren veel in de site zoals hosting, aankoop foto’s, financiering app, versturen van nieuwsbrieven enz. Door advertenties en gesponsorde artikelen te plaatsen kunnen we de site onderhouden en verder verbeteren.

Verwijzen naar andere sites

Om onze bezoekers optimaal van dienst te zijn verwijst het team van Slimhuishouden.nl door naar andere websites. Slimhuishouden.nl is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor eventuele schade ontstaan door het gebruik van deze websites.

Acceptatie voorwaarden en wijzigingen

Door het gebruik van deze website ga je akkoord met de toepasselijkheid daarop van de betreffende voorwaarden. Wij maken je erop attent dat deze voorwaarden van tijd tot tijd gewijzigd kunnen worden. De wijzigingen worden op deze pagina vermeld. Wij adviseren je dan ook deze pagina periodiek op wijzigingen te controleren.

Pin It on Pinterest

X