De opbergruimte van koffers goed gebruiken
Gepubliceerd op: 2 maart 2018

Koffers gebruiken we eigenlijk alleen als we op reis gaan. En dat is zonde! Vooral grote koffers nemen veel ruimte in. Hoog tijd dus om je koffers te gaan gebruiken voor net dat beetje extra opbergruimte. Want in veel huishoudens is er een tekort aan opbergmogelijkheden. Hoe kun je de opbergruimte van koffers beter benutten?

Koffers die weinig gebruikt worden zijn ideaal om bijvoorbeeld de seizoenskleding in op te bergen. Of linnengoed wat niet vaak gebruikt wordt zoals strandlakens, reserve beddengoed en dekbed voor logees.

Kerst-, paas- en verjaardagsversieringen kunnen goed in een harde koffer worden bewaard. Kleine koffers zijn weer ideaal om handwerkspullen, foto’s, dierbare herinneringen in te bewaren. Dit kan ook goed in een beautycase.

Cadeautjes en andere verrassingen kun je ook goed opbergen in een koffer. En als de koffer ook op slot kan is het helemaal een veilige verstopplaats voor nieuwsgierig kroost ūüėČ

Bewaar koffers onder het bed, bovenop je kledingkast of op zolder of een vochtvrije schuur of kelder. Gebruik je niet alle koffers voor extra bergruimte, stop de kleinere koffers dan in de grotere exemplaren om ruimte te besparen.

Spullen die je alleen op reis gebruikt laat je uiteraard in de koffer. Denk aan een reisföhn, reisstekkerset. In je reiskoffer kun je ook nog niet geopende haar-, lichaams- en cosmeticaproducten opbergen.

Vintage koffers

Vintage koffers zijn erg leuk om als meubel te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan enkele vintagekoffers opgestapeld wat als nachtkastje dienst doet. Een grote hutkoffer kan prima als salontafel dienen. Bijkomend voordeel is dat je op deze manier extra bergruimte cre√ęert.

Heb je zelf nog handige tips wat je met je koffers kunt doen, laat dan hieronder een berichtje achter.

Categorie√ęn

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X