Chakra en energie therapie – Wat houdt dit in?
Gepubliceerd op: 24 juli 2022

Chakra en energie therapie is nu niet direct een onderwerp wat je op Slim Huishouden verwacht. Want wat heeft de therapie gemeen met het huishouden? 

Voor mij is het overduidelijk. Sinds een kleine 15 jaar ga ik met mijn oudste zoon naar Erik. En vanaf maart 2017 ook voor mijzelf. Na een beroerte kamp ik namelijk met een verminderd energieniveau en komen prikkels ongefilterd binnen. Het huishouden runnen is sinds die tijd een behoorlijke uitdaging en zeker in combinatie met Slim Huishouden.

En het klinkt misschien raar, maar zonder Erik zou ik niet kunnen wat ik momenteel doe. Natuurlijk ben je daar ook zelf bij, maar hij is wel de extra steun die je goed kunt gebruiken. Zit het tussen de oren? Nee, want wanneer je daar op de tafel ligt, voel je echt wel wat gebeuren.

Wat houdt chakra therapie in?

In de chakra stroom kunnen verschillende storingen optreden veroorzaakt door bijvoorbeeld stress, verschillende ziekten, een valpartij of ongeluk waarbij het lichaam een enorme klap te verduren heeft gehad. Als je bedenkt dat alles wat er aan ons lichaam beweegt, werkt op hele kleine aansturende stroompjes die vanuit onze hersenen worden gestuurd, dan kun je je voorstellen dat hier ook van alles mis mee kan gaan. Dit kan dan tot onverklaarbare klachten leiden. 

Voor de uitstroom zal de energie een andere weg moeten zoeken waarbij blokkades kunnen optreden of oude energie blijft hangen op plekken in het lichaam waar het niet hoort. Dit veroorzaakt vaak onverklaarbare pijnen op die plekken.

Voor de instroom betekent dit dat het lichaam niet voldoende energie kan opnemen. Hierdoor kunnen er grote problemen in het lichaam ontstaan zoals vermoeidheid, lusteloosheid, erge hoofdpijnen, druk achter de ogen.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Pin It on Pinterest

X