Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau?
Gepubliceerd op: 20 juni 2022

We mogen weer zonder corona beperkingen op kraamvisite. En uiteraard neem je een cadeau mee voor de ouders of de nieuwe baby. En het liefst natuurlijk een origineel cadeau.

We hebben een aantal cadeaus opgeschreven waarmee je de ouders zeker een glimlach van oor tot oor zal bezorgen. Ben je er klaar voor?

Een herinneringendoos

Heb je zelf nog een doos vol tijdschriften, knuffels en liefdesbrieven? Het is altijd leuk om herinneringen op te halen. Nog mooier is het om deze traditie voort te zetten voor de newborn! Vaak zijn de kersverse ouders heel druk bij de geboorte, waardoor er meestal nog niet eerder over een doos vol herinneringen is nagedacht.

Een origineel cadeau is een doos waarbij de ouders zelf dingetjes erin kunnen stoppen die aan de babytijd doen denken. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten kist die je ook nog kunt laten bedrukken. Wil je deze verrassing helemaal afmaken? Voeg er dan een digitale cadeaukaart aan toe. Zo kunnen ze gelijk hun eerste herinnering uitzoeken voor de kleine.

Luierabonnement

Ouders kunnen er geen genoeg van hebben: luiers! Een cadeau waaraan je misschien niet zo snel zult denken, maar wel een echte win voor de nieuwe ouders. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een luierpakket waarin verschillende merken luiers zitten. Zo kun je de ouders zelf laten kiezen. Inpaktip: maak van de luiers een taart.

Een andere optie is een giftcard bestellen, waarbij de ouders zelf de luiers uit kunnen kiezen. Wel zo gemakkelijk! Ook zijn er diverse merken op de markt die abonnementen op luiers aanbieden. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor luiers of luierbroekjes in verschillende maten en designs.

We begrijpen dat dit cadeau een flinke investering kan zijn, maar je kunt er ook voor kiezen om de eerste een of twee maanden cadeau te geven. Zo kunnen ze zelf bepalen of ze het abonnement willen voortzetten.

Geboorteboom

Het is geen geheim dat bomen essentieel zijn voor het leven op aarde. In veel culturen planten vrouwen een boom als ze bevallen, als een manier om dank te zeggen voor het nieuwe leven waarmee ze gezegend zijn.

De boom wordt een symbool van kracht en groei, en wordt vaak gebruikt als een ontmoetingsplaats voor de familie om samen te komen en bijvoorbeeld nieuwe mijlpalen te vieren. Wat straalt er nou meer nieuw leven uit dan een jonge boom?

Zo zien de kersverse ouders niet alleen het kleintje groeien, maar ook het boompje. Het is wel goed om vooraf even te checken of ze een plek hebben voor een boompje in de tuin. Zou net zonde zijn!
Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X