Bekers en kopjes minimaliseren
Gepubliceerd op: 29 mei 2017
Bekers en kopjes minimaliseren. In de loop der tijd kun je flink wat bekers en kopjes verzamelen. Je komt bijvoorbeeld leuke mokken tegen met een bijzondere print. Of er is een aanbieding in de supermarkt van bekers. Soms hebben we zelfs geen enkel idee hoe ze in de kast zijn terechtgekomen.
Wanneer je genoeg bekers en kopjes hebt staan, ben je sneller geneigd om elke keer een schoon exemplaar te pakken. Terwijl je net zo gemakkelijk je beker even kunt omspoelen. En dat scheelt je weer extra afwas.

Hoeveel kopjes en bekers bewaren?

Als jullie uit zowel bekers als kopjes drinken dan voor elk gezinslid één kopje en één beker bewaren. Drink je alleen uit bekers dan voor ieder gezinslid twee bekers bewaren. En dan nog voor eventuele visite vier tot zes bekers in de kast houden.

Verjaardag of een ander feestje

Afhankelijk van hoeveel gasten er komen, zul je met een verjaardag of een ander feestje het niet redden met de koppen en mokken nadat je hebt geminimaliseerd. Je kunt ban aan bijvoorbeeld je moeder, vriendin of de buurvrouw vragen of ze koppen en bekers meenemen.

Als je genoeg bergruimte in de schuur hebt kun je natuurlijk ook daar een aantal kopjes en/of bekers bewaren. Maar niet overdrijven met het aantal wat je voor nood achter houdt, anders heeft het minimaliseren geen zin 😉

Kies voor praktische mokken

Wanneer je straks nieuwe mokken nodig hebt, kies dan voor exemplaren die multifunctioneel zijn. En het is ook handig als de bekers stapelbaar zijn. Dan nemen ze in je kastjes minder ruimte in.

Houd er rekening mee wanneer je kiest voor bekers met een opvallende print, dat er in de loop der tijd ook kopjes zullen sneuvelen. En je kunt dan niet altijd de gewenste bekers bijkopen.

Categorieën

Download onze app

Product van de maand
Nieuwsbrief en schema’s

Schrijf je nu in! 
* Deze velden zijn verplicht
Huishoudschema's 
Informatieve nieuwsbrieven 
Laat je huishouden op rolletjes lopen 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest

X