App is beschikbaar

App is beschikbaar

App Slim Huishouden ligt in de store

De app met onze huishoudschema’s en de routines kun je vanaf vandaag downloaden in de Google Play Store en de App Store onder de naam Slim Huishouden.

Aanpassingen aan de app

De app is nog niet naar onze zin. In januari/februari 2018 wordt de app verbeterd door het toevoegen van afvinklijstjes en de mogelijkheid om zelf taken te kunnen toevoegen. Je hoeft de app niet opnieuw te downloaden, er komt straks een update naar de nieuwe versie. De app is sinds de start in februari 2017 inmiddels (december 2017) 22.000 keer gedownload!

About The Author

7 Comments

 1. Adrianne

  Komt er ook nog een Windows-app? Dat zou ik super vinden!

  Antwoord
  • redactie

   Op dit moment is er geen ondersteuning meer vanuit het bedrijf appmachine.com waardoor de app op dit moment helaas niet voor Windows is te downloaden. Misschien in de toekomst weer wel, maar dat schijnt van Microsoft af te hangen.

   Antwoord
 2. Ann

  Hoi. Kan ik je ook volgen buiten facebook? Aub bedankt

  Antwoord
  • redactie

   Je kunt ons buiten Facebook ook via Twitter volgen. En je kunt lid worden van onze whatsappgroep. Die is momenteel gratis, maar dat gaat van de zomer veranderen.De kosten bedragen dan € 12,50 per jaar.

   Daarvoor krijg je dagelijks onze reminders, schoonmaaktips etc. op je telefoon. Je kunt ons vragen stellen plus nog andere leuke extraatjes. En je ontvangt een waardecheque t.w.v.€ 12,50 voor onze webshop (opent eind mei) die je vrij kunt besteden aan cursussen en producten.

   Als je wil kijken of de whatsappgroep wat voor je is (je kunt het vrijblijvend uitproberen) mail ons dan je telefoonnummer.

   Antwoord
 3. Tante Koek

  Ik heb onlangs een blog geschreven waarin ik verschillende apps test die hulp bij het huishouden bieden, waaronder deze app. Ik heb een link naar mijn blog toegevoegd.

  Antwoord
 4. Renate

  Hoi,

  Ik kan de app niet vinden in de AppStore (ipad). Ook werkt de link hier niet, helaas.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Bekijk ons cursusaanbod

Pin It on Pinterest

Share This