App is beschikbaar

App is beschikbaar

App Slim Huishouden ligt in de store

De app met onze huishoudschema’s en de routines kun je vanaf vandaag downloaden in de Google Play Store en de App Store onder de naam Slim Huishouden.

Aanpassingen aan de app

De app is nog niet naar onze zin. In februari 2018 wordt de app verbeterd door het toevoegen van afvinklijstjes en de mogelijkheid om zelf taken te kunnen toevoegen. Je hoeft de app niet opnieuw te downloaden, er komt straks een update naar de nieuwe versie. De app is sinds de start in februari 2017 inmiddels (februari 2017) 26.500 keer gedownload!

Onze nieuwe SlimHuishoudenapp is inmiddels verkrijgbaar. Zie ook hier

About The Author

19 Comments

 1. Nina

  In het menu is er een kopje uitleg schema’s
  Je kan alleen doorklikken naar routines.
  Staat de uitleg over de schema nog elders?
  En hoe je het juiste schema kiest..

  Antwoord
  • redactie

   Daar volgt binnenkort nog een uitleg over.

   Antwoord
 2. Lizzy

  Hallo,
  De app is al weer een stuk verbeterd met de vorige keer (ik heb abonnementen) maar nu, als ik een deel wil weggooien gooi ik de hele lijst weg (OIS weekabonnement)…
  Waar kan ik deze feedback (beter) kwijt?

  Antwoord
  • redactie

   Dank je voor het melden, ik zal dit doorgeven aan Raphael en Jacco. Dan kunnen zij hiermee aan de slag gaan.

   Antwoord
 3. daan

  Ik gebruik momenteel de app slimhuishouden op iOS hij doet het prima, . Ik volg zelf het weekschema alleen mis ik hier de poetsklussen die ik op de website zie staan,

  Antwoord
  • redactie

   Dat is vermoed ik mijn schuld. Ik zal hier morgenmiddag naar kijken. Het was in het weekend lastig invoeren, maar als het goed is is die functie vandaag verbeterd en kan ik beter zien welke taken ik invoer.

   Antwoord
 4. wILLEMIJN

  Goedemiddag, kan je ook via je computer de schemas aanpassen en dat het dan automatisch synchroniseert met de telefoon? Op de telefoon vind ik het namelijk best een klein schermpje om daarin alles op te starten. Dat is makkelijker op een computer. Ik heb die optie niet kunnen vinden, wellicht zie ik wat over het hoofd?
  Succes met de app in elk geval.

  Antwoord
  • redactie

   Goede vraag, daar moet ik het antwoord even op schuldig blijven. Ik ga dit opnemen met de helpdesk.

   Antwoord
 5. Lizzy

  Euh, ik zie nu “niets” meer in de app.
  Had me verheugd op de vakjes.
  Hij opent met kies abonnement, maar als ik kies voor wekelijks gebeurt er niets. Home/nieuws etc zijn ook leeg..
  (OIS)

  Antwoord
  • redactie

   Heb je een Iphone? Met de Ios versie zijn er problemen, maar daar wordt aan gewerkt.

   Antwoord
 6. Adrianne

  Komt er ook nog een Windows-app? Dat zou ik super vinden!

  Antwoord
  • redactie

   Op dit moment is er geen ondersteuning meer vanuit het bedrijf appmachine.com waardoor de app op dit moment helaas niet voor Windows is te downloaden. Misschien in de toekomst weer wel, maar dat schijnt van Microsoft af te hangen.

   Antwoord
   • Lisbeth

    Vind super dat de taken kunnen aangevinkt worden maar bij de schema’s lukt m niet om taken toe te voegen, en vroeg vond ik heel leuk bij het weekschema dat de kamers per dag verdeeld waren met de taken die de erbij horden en nu niet meer

    Antwoord
    • redactie

     Misschien dat straks in de Slim Huishouden app 3.0 we de dagen van de week kunnen verwerken, maar ik weet niet of dat haalbaar is. Er komen straks wel weer pushberichten waarin de taken over de hele week worden verdeeld. De appbouwer moet nog wat dingen aanpassen. Ik verzamel nu eerst een lijst en dan kan hij in 1 keer alles wijzigen 😉

     Antwoord
 7. Ann

  Hoi. Kan ik je ook volgen buiten facebook? Aub bedankt

  Antwoord
  • redactie

   Je kunt ons buiten Facebook ook via Twitter volgen. En je kunt lid worden van onze whatsappgroep. Die is momenteel gratis, maar dat gaat van de zomer veranderen.De kosten bedragen dan € 12,50 per jaar.

   Daarvoor krijg je dagelijks onze reminders, schoonmaaktips etc. op je telefoon. Je kunt ons vragen stellen plus nog andere leuke extraatjes. En je ontvangt een waardecheque t.w.v.€ 12,50 voor onze webshop (opent eind mei) die je vrij kunt besteden aan cursussen en producten.

   Als je wil kijken of de whatsappgroep wat voor je is (je kunt het vrijblijvend uitproberen) mail ons dan je telefoonnummer.

   Antwoord
 8. Tante Koek

  Ik heb onlangs een blog geschreven waarin ik verschillende apps test die hulp bij het huishouden bieden, waaronder deze app. Ik heb een link naar mijn blog toegevoegd.

  Antwoord
 9. Renate

  Hoi,

  Ik kan de app niet vinden in de AppStore (ipad). Ook werkt de link hier niet, helaas.

  Antwoord

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *
Nieuwsbrief en schema’s

* indicates required


Huishoudschema


Bekijk ons cursusaanbod

Pin It on Pinterest

Share This